מישהו שמע

dzaouchan

New member
מישהו שמע

על בי"ס קוריאני בבייג'ינג שנקרא global vilage ? הבנתי שאפשר ללמוד שם סינית ושיש שם הרבה ישראלים ? אם מישהו שמע ויכול לתת קצת פרטים - אני אודה מאוד !

baozi

New member
בית הספר

נמצא מול תחנת הרכבת התחתית wu dao kou וחבריי למדו בו. הרבה ישראלים זה קצת מוגזם כי כשהם למדו שם הם היו היחידים אבל אולי זה תלוי בתקופה בה לומדים. בעיקרון זהו בית ספר פרטי ואתה משלם לפי שעה, למיטב זיכרוני זה היה ממש זול. לעוד מידע - אני כאן.

dzaouchan

New member
תודה בועזי

ברשותך , עוד כמה שאלות : האם שווה ללמוד ? איך הרמה של הלימודים ? כמה עולה (אם ידוע לך) והשאלה הכי חשובה שהכי מטרידה אותי - איך מוצאים דירה ומה הפרוצדורה ?? אני אהיה אסירת תודה על כל פיסת מידע !

baozi

New member
לפי מיטב

הבנתי הלימודים דומים לבתי ספר אחרים בסין- לומדים אוצר מילים, אח"כ סיפור ומתרגלים דיבור בעיקר. הבעיה (שלי לפחות) עם מסגרת כזו שהיא חופשית מדי וצריך הרבה ריסון עצמי ורצון כדי להגיע לשיעור וללמוד. בנוגע לכסף- המורה שלי זרקה משהו בכיוון של 180 ש"ח(כןכן) לחודש אבל זה היה לפני שנתיים אז... בכל מקרה אם את רצינית אין סיבה שלא תצליחי, ובנוגע לדירה אני ממש מצטערת, אבל יש מנוסים ממני, אני עדיין בארץ לצערי.

baozi

New member
תוכניות תמיד יש

הדרך למימושן- עוד ארוכה. בינתיים יתכן שאני אגיע לטאיוואן לפני כן שזה גם סוג של סין אם אתה ממש חסר מודעות פוליטית.

למעלה