מישהו שמע

liavt

New member
מישהו שמע

את הרצח הלא-מוסרי שביצע אביתר בנאי בשירי מתי כספי במופע מחווה שערך? שמעתי את "עיר עצובה" והיא מעולם לא הייתה עצובה יותר.

Shykedmi

New member
לא יפה -

ואת זה אומר מי שאמר שאי אפשר לעבד את השירים של מתי אחרת. אביתר הוא יוצר מאוד מיוחד, והוא עשה דברים מעניינים מאוד עם המוסיקה של מתי. אני מקבל את העיבודים בגלל שזה אביתר, ובגלל שזה תמיד, אבל תמיד אמיתי. דווקא את "עיר עצובה" הוא עשה יפה מאוד בעיניי, גם יותר מזה. וגם את "לא ידעתי שתלכי ממני" הוא עשה בצורה מאוד מעניינת. אגב, למי שלא יודע על מה אני מדבר, שיפנה אליי - יש לי הרבה מאוד קטעים מהמופע הזה על המחשב. חלקם יותר טובים, חלקם פחות טובים, אבל כולם השירים של מתי - זה נדיר בטירוף באינטרנט ואיכשהוא מצאתי את זה. אם תרצו, פנו אליי. שי

שמעתי מתוך אביתר

שר מתי, את הביצוע של קורין אלאל למקום לדאגה ועד עכשיו אני לא יודע כל כך מה אני חושב עליו. אני אוהב את קורין אלאל וכמו שבמופע של"נשים שרות שם טוב לוי" גם פה עשתה גירסה משלה לשיר ושינתה גם את הלחן ואיכשהו זה יצא מעניין. בכל מקרה שמעתי שבסדרת המופעים שאוסים כמחווה לאומנים בצוותה אמור להיות גם מופע מחווה למתי כספי, אם זה נכון אסור להפסיד את זה

מסכים איתך

המופע היה מזעזע מאוד והספיק לי לראותו בטלביזיה פעם אחת. אבל היתרון של המופע הזה הוא שמייד אח"כ הלכתי לשמוע את המקור, שהוא ההפך הגמור מהטרגדיה של המופע.

למעלה