מישהו?...*_*

The Girl Who

New member
מישהו?...*_*

שקט פה יותר מדי....
אני מקווה שמותר לי לפתוח הודעה סתם כך.
בכל מקרה, חזרתי לא מזמן מלונדון וחיפשתי כל חנות אפשרית עם דברים של שר"ה רק כדי לראות מה יש....למרות שרק בובות מעוותות וחסרות צורה חיכו לי שם. לא ידעתי שהוציאו כ"כ הרבה בובות של שר"ה, אבל למה הן צריכות להיות כ"כ לא דומות?...
הבובות של גולום היו הכי מפחידות...נתקלתי בבובה רכה שלו, וקשה מאוד לזהות שזה הוא בכלל.
ב-cinema store היו הרבה חתימות לקנייה, וגם ככה לא רציתי לקנות חתימה יקרה.
בסוף קניתי לי רק כמה גלויות של המפה, שהן דווקא נחמדות.
אני כ"כ לא אוהבת את כל המסחור הזה...
אבל אין מה לעשות, כל סרט אפשרי מוציא אלפי דברים.>_< בכל מקרה אני מקווה שכל מי שנסע נהנה לו!^_^

The Girl Who

New member
אווווו מאוד.../images/Emo13.gif

היה ממש ממש נחמד!^_^ בהתחלה היה יותר חם מפה.
אבל אח"כ נהיה מזג האויר הטיפוסי הקריר עם הגשם של לונדון.
אבל רציתי לתפוס באיזה קולנוע את שרה"ט...חשבתי שתהיה שם אווירה יותר נחמדה מאשר מפה...
אבל לא היה בכל מקרה.

cobainos

New member
גם אני נוסע ללונדון(כנראה)!

בובות של גולום?נשמע מגניב לאללה..אבל אם זה חסר צורה אז אין טעם מה זאת אומרת חתימות?

moe777

New member
../images/Emo8.gif

כמעט נסעתי ללידס, אלא שלא היה לי מספיק כסף... וממש לא בניתי על בובות גולום, או על בובות בכלל. בפסטיבל הקומיקס היה מספיק מפחיד, לא הייתי רוצה למצוא יום אחד אוסף אקשן פיגיורס על המדף

The Girl Who

New member
../images/Emo6.gif

היו שם יותר מדי דמויות ובובות קריפיות ממכל מיני סרטים שאף אחד לא מכיר. היה בהחלט מוזר.
o_O

The Girl Who

New member
הממממ...

החנות החתימה מלא שחקנים משרה"ט, אני משערת שאת רובם, והם פשוט מוכרים את החתימות שלהם שכל אחד חתם על התמונה שלו. המממ יש שם גם עוד כמה דברים חתומים, כמו פוסטרים וקלפים או משהו כזה. לא כ-ל הבובות של גולום מעוותות, יש אחת ממש יפה אבל היא מאוד אבל מאוד יקרה. בחנות השנייה- the forbidden planet היה פסל גדול של גולום בחלון הראווה, אז קשה לפספס את החנות...יש לי כמה תמונות שצילמתי שם...
אם מישהו ירצה אולי לראות.
הנה הכתובות של שתי החנויות לכל מי שמעוניין- the forbidden planet- 179 Shaftesbury Avenue London WC2H 8JR cinema store- upper st, martins lane אין לי את הכתובת המדויקת של החנות הזו, כי מצאתי אותה עם חברה מקומית.
אבל זה בין covent gargen לבין leicester square נראה לי. מקווה שעזרתי.

cobainos

New member
תודה על הכתובות!

אני אשתדל למצוא את זה!
אגב,יש לך מושג כמה תעלה לי נסיעה לליברפול ברכבת?(זה בערך בצד השני של אנגליה..חח)

The Girl Who

New member
זה די תלוי...

קשה להגיד כמה זה יעלה כי זה תלוי בהרבה דברים, כמו כמה אנשים נוסעים, כי לפעמים אפשר לעשות הנחה על משפחה והכרטיסים יוצאים הרבה יותר זולים כך, וזה גם תלוי בתאריכים ובשעות שבהם אתה רוצה לנסוע... באוקטובר נסעתי מלונדון למנצ'סטר ומשם בחזרה ללונדון, ודווקא הכרטיסים לא היו מאוד יקרים, כי נדמה לי שהשגתי עם חברות שלי כרטיס הנחה למשפחה.
בכל מקרה אם אני לא טועה (ויש סיכוי שאני טועה) המחיר היה 17 פאונד לכרטיס לאדם אחד לשתי נסיעות, כלומר כרטיס למנצ'סטר מלונדון וכרטיס חזרה ללונדון. אני חושבת ש-17 פאונד זה מחיר מאוד סביר יחסית לכרטיס, כי כבר נתקלתי בכרטיסים הרבהה יותר יקרים.*_* המממ והרכבת אם אני לא טועה הייתה גם אקספרס והייתה ממש מגניבה כזאת... עם שירותים שנראים כמו חללית!
^_^ ובבקשה על החנויות! אם לא תמצא אותן תמיד תוכל לשאול אנשים ברחוב כי הבנתי שהן די מוכרות, אז אנשים אמורים לדעת איפה הן.
בהצלחה! ותהנה!^_^

The Girl Who

New member
אההה!!!! עוד משהו מאוד חשוב!

תזמין את הכרטיסים לרכבת כמה שיותר מוקדם, כי אם תקנה שם בתחנה הם כנראה יעלו הרבהההה הרבה יותר! אז כדאי שתזמין הרבה קודם.
אני משערת שאפשר להזמין את הכרטיסים מראש למי שלא גר בלונדון באינטרנט. אבל אני לא ממש יודעת יותר מזה, סליחה שאני לא יכולה לעזור יותר.

cobainos

New member
צ'יי...כמה דברים להזמין באינטרנט

הכרטיס אשראי שלי יתאבד. גם הכרטיסים לכדורגל(איזה מחירים...אלוהים ישמור,כשאני מזמין מראש דרך האתר של ליברפול זה 4 פאונד בערך ואם אני קונה דרך סוכנות נסיעות זה עולה כפול או משולש

The Girl Who

New member
בסוכות?

הווו...*הזכרונות* הייתי בלונדון בסוכות לפני כבר כמעט שנה. נסעתי להופעות של טראוויס. זה היה הזמן הכי טוב בחיים שלי.
בכל מקרה, תהני!

למעלה