מישהו מתכנן משהו מחר בשעות הצהריים+ ?? באיזור המרכז ?????
T tiranm1 New member 16/10/03 #1 מישהו ../images/Emo35.gif מתכנן משהו ../images/Emo35.gif מחר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בשעות הצהריים+ ?? באיזור המרכז ?????
מישהו ../images/Emo35.gif מתכנן משהו ../images/Emo35.gif מחר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בשעות הצהריים+ ?? באיזור המרכז ?????
Y Yoachim Perseval New member 17/10/03 #2 בוא נארגן משהו. תכננתי משהו לבוקר, אבל צהריים נראה לי יותר מסתדר עם התכניות האחרות למחר. אני שולח לך מסר עם מספר טלפון.
בוא נארגן משהו. תכננתי משהו לבוקר, אבל צהריים נראה לי יותר מסתדר עם התכניות האחרות למחר. אני שולח לך מסר עם מספר טלפון.
ר רובן Z New member 17/10/03 #3 יואכים-רצית עוד קצת עליות... מה בדבר בית אורן-שוקף למחר בצהריים ? אנחנו יוצאים ב 14:00 מבית אורן. מי שרוצה לטחון קצת עליות- מוזמן! ניתן להתקשר ל- 054-588203 רובן
יואכים-רצית עוד קצת עליות... מה בדבר בית אורן-שוקף למחר בצהריים ? אנחנו יוצאים ב 14:00 מבית אורן. מי שרוצה לטחון קצת עליות- מוזמן! ניתן להתקשר ל- 054-588203 רובן
Y Yoachim Perseval New member 17/10/03 #4 מחר אני קצת עמוס - נשאר במרכז... ...אבל התחלתי כבר להתרגל לרעיון שבשבועות הקרובים אני עולה לחיפה מתישהו.
מחר אני קצת עמוס - נשאר במרכז... ...אבל התחלתי כבר להתרגל לרעיון שבשבועות הקרובים אני עולה לחיפה מתישהו.
Y Yoachim Perseval New member 17/10/03 #5 עוד מישהו ? (למי שמתפלא על השעה - אפשר להרדים תינוקות גם מול הפורום, לא רק במיצובארו הזה מהפרסומת)