מישהו... יכול בבקשה לתת לי המלצות לג´אז ובלוז משהו כזה למתחילים על קצה המזלג? בתודה מראש עופר
B badphish New member 13/5/02 #1 מישהו... יכול בבקשה לתת לי המלצות לג´אז ובלוז משהו כזה למתחילים על קצה המזלג? בתודה מראש עופר
D DannyZ New member 14/5/02 #2 ../images/Emo24.gif אם אתה בא מכוון של רוק ומעוניין לשמוע בלוז אז אני ממליץ על אריק קלפטון וביבי קינג..
../images/Emo24.gif אם אתה בא מכוון של רוק ומעוניין לשמוע בלוז אז אני ממליץ על אריק קלפטון וביבי קינג..
B badphish New member 15/5/02 #3 תודה למרות ש... התכוונתי יותר להמלצות לג´אז ותאמת אני מגיע מכיוון של רוק אבל מעדיף כמה שיותר להתרחק לגלות את החדש...
תודה למרות ש... התכוונתי יותר להמלצות לג´אז ותאמת אני מגיע מכיוון של רוק אבל מעדיף כמה שיותר להתרחק לגלות את החדש...
G gongo mo New member 15/5/02 #4 אז תתחיל מפיוז´ן אלא אם מתעקש אתה רוצה ג´אז קלאסי אבל לדעתי לא טוב לעשות מעבר כזה חד כי זה לא יתפס אצלך על בטוח לאט לאט...
אז תתחיל מפיוז´ן אלא אם מתעקש אתה רוצה ג´אז קלאסי אבל לדעתי לא טוב לעשות מעבר כזה חד כי זה לא יתפס אצלך על בטוח לאט לאט...
B badphish New member 17/5/02 #5 שמעתי קצת פיוז´ן.. וחוץ מזה אני אומנם מקשיב בעיקר לרוק אבל לא רק... ואגב סתם המלצה למרות שאתם בטח מכירים phish להקה מאוד מעניית שילוב מצייון בין ג´אז לרוק
שמעתי קצת פיוז´ן.. וחוץ מזה אני אומנם מקשיב בעיקר לרוק אבל לא רק... ואגב סתם המלצה למרות שאתם בטח מכירים phish להקה מאוד מעניית שילוב מצייון בין ג´אז לרוק
D DannyZ New member 18/5/02 #6 ג´אז? יש לי כמה שירים של פיש, אבל אף פעם לא שמתי לב לשילוב בין רוק לג´אז.. אתה יכול להליץ לי על שירים כאלה?
ג´אז? יש לי כמה שירים של פיש, אבל אף פעם לא שמתי לב לשילוב בין רוק לג´אז.. אתה יכול להליץ לי על שירים כאלה?
G gongo mo New member 19/5/02 #10 צ´יק עשה הכל פיוז´ן ופרוג גם. אלו היו לדעתי הימים היותר טובים שלו אפילו