מישהו

wwwgounga

New member
מישהו

למישהו מכם היה מקרה של טלפתיה או עב"מים,חייזרים יצורים משונים וכו´

Idan91

New member
אני לא יודעת אם זה נחשב,

אבל קרה לי די הרבה פעמים שהייתי באיזה שהוא מקום ונורא רציתי לפגוש מישהו מסוים (כל פעם מישהו אחר...), חשבתי עליו נורא נורא חזק... ופתאום הוא צץ שם. זה קרה לי באוטובוס, בקניון, סתם ככה ברחוב... אגב... פעם, כשהייתי בחוג רייקי, אמרו לנו שלמחשבות יש כוח מאוד חזק וכו´, ושזה בהחלט קשור לזה.

ron lifshits

New member
עידנוש...

שמעתי על זה מהרבה אנשים, אולי את תוכלי להסביר לי What the fuck is "reaki"?

Outlast

New member
רייקי: ../images/Emo181.gif

בקישור למטה...

Idan91

New member
בדיוק (בנוגע לקישור...)

הסבר כללי מצוין, הפעם הבאה שמישהו ישאל אותי, אשלח אותו לשם...

wwwgounga

New member
אני ראיתי...

פעם אחת הייתי בביה"ס בזמן התקופה של העב"מים, שכל המדינה התחרפנה מהם) אני חשבתי שראיתי מן כובע מפוספס בצבעי זהב אדום עף בשמיים ואחרי איזה 5 דקות (חחחחחחחח) נדמה לי שראיתי את האנטרפייז (הספינה ממסע בין כוכבים) עפה בשמיים!

Outlast

New member
קורים לי כל מיני דברים...../images/Emo181.gif

גם אם לא כ"כ מרשימים או שמאוד שמים לב אליהם, מה גם שאני די רגילה... (אגב, דיברנו על זה כאן פעם, נכון?) קורה הרבה שאני חושבת על שיר או מזמזת אותו, פותחת רדיו והוא בדיוק מושמע, או שאני חושבת על מישהו והוא מתקשר, או שאני מדמיינת או "צופה" דברים והם קורים בדיוק ככה, ואז לוקח לי זמן להיזכר "איפה ראיתי את זה קודם"...

Feryli

New member
ממ..

תקנס לפורום של שדונים ופיות....יש די הרבה שמתקשרים עם יצורים מוזרים... ואצלי.. לפאמים אני וחברה שלי מתקשרות אחת לשניה בדיוק באותו זמן...או שמישהו אומר בדיוק מה שרציתי להגיד...

תגובה:../images/Emo104.gif

ראיתי פעם אורות בשמיים, וזה היה בתקופה של שגעון החייזרים... כמובן שנלחצתי, כי זה לא היה נראה כמו מטוס... וזו לא רק אני שראיתי... אבל בסוף התברר שזאת הייתה ה"מיר"...

למעלה