מישהו..

מישהו..

מכיר את השם תומר מתא מתנדבים? ויש לו במקרה את הטלפון שלו? הוא התקשר אליי ביום חמישי ברבע ל5 והיה צריך למסור לי מספר של בחורה שאני אמורה לפגוש ביום ראשון בתל נוף.. אך השיחה נותקה ואין לי מושג מה לעשות... השם שלה (לפי מה שהצלחתי לשמוע ברגעי השיחה האחרונים) זה ליאת ברוס (או משהו כזה...) אגב, התקשרתי לתא מתנדבים ב037379063, ואמרו לי שאני טועה במספר ושאין שם שום תומר

hillator

New member
ככה

לא מכירה תומר אבל בתל נוף ז\ה די רחוק. אני תמיד מוציאה אישור כניסה לרכב

hillator

New member
תבברי אז עם הגורם שיש לו פגישה

איתך שיבוא לאסוף אותך מהשער.. כי זה מרחק גדול בבסיס

hillator

New member
המרחק בין שער תל נוף למקומות בתוך הבסיסים

הוא לא קטן.. יש שם אוטובוס פנימי למיטב ידיעתי בבקרים

hillator

New member
תדברי איתו ותשאלי אותו איך הכי נוח להגיע

בד"כ מי שמשרת במקום יודע הכי טוב

חן 007

New member
לגבי ההגעה לבסיס.

את מגיעה לצומת משם תופסת טרמפים. אם את מגיעה ממש בשעות הבוקר יש שם איש קבע שיוכל לעזור לך לתפוס טרמפים שהם לא מסוכנים וידידותיים למשתמש. לגביי הניידות בתוך הבסיס תדברי עם הגורם המראיין אולי המקום בו מתקיים הראיון לא כזה רחוק מהש.ג שיהיה מלא בהצלחה

נ ו ע ה 12

New member
בטח, הוא סידר לי ראיון ביחידה שלי :)

זה מש"ק מתנדבים בחיל האוויר. אם את מתקשרת תוך שניה עונים לך ואז את מבקשת את תומר. העניין הוא שהפעם הבאה שהוא יהיה במשרד תהיה בטח רק ביום ראשון, לכן זה קצת בעייתי... בכל מקרה זה המספר של תא מתנדבים בח"א: 036063562

נ ו ע ה 12

New member
בכיף :) שיהיה בהצלחה!

ותנסי להתקשר ביום ראשון על הבוקר(אני התקשרתי פעם ב-08:10 וענו לי), ככה עוד יהיה לך סיכוי להגיע לראיון בתל נוף.

מצוין! :)

נראלי אני סוגרת שם.... אחרי התלבטות בין דובר צהל בקריה לבין משקית קישור וגיוס בתל נוף.... אני חושבת שלעשות יומיות ולגור בביתהחייל זה לא צבא בכלל.. לכן הלכתי על תל נוף :)

נ ו ע ה 12

New member
אמממ אני בקריה חח

אבל עם התפקיד שזכיתי בו ומה שהוא יתרום לי וכבר תרם... לא מעניינת אותי הסטיגמה לגביו ;) ותכלס אני גם יותר בן אדם של בסיס פתוח. אני הייתי ממליצה לך להתלבט בין התפקידים ולא בין הבסיסים... אבל את צודקת שגם זה חשוב. בקיצור שתהיה לך המון הצלחה בכל אופציה שתבחרי :]

למעלה