מישהו

ה מוזה

New member
מישהו

מישהו, מישהו דואג דואג לי שם למעלה בא והדליק כמה כוכבים והם נופלים אחד אחד. אנו סובבים בשתי דרכים שונות יום ולילה לאורכם עייפים ורעבים ומחכים לאות בנתיבי אבק וזמן. אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות אני יודעת שאתה קרב עכשיו אביב חלף, קיץ נאסף והגשם שב מישהו, מישהו דואג דואג לי שם למעלה בא והדליק כמה כוכבים והם נופלים אחד אחד. אנו סובבים בשתי דרכים שונות יום ולילה לאורכם עייפים ורעבים ומחכים לאות בנתיבי אבק וזמן. אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות אני יודעת שאתה קרב עכשיו אביב חלף, קיץ נאסף והגשם שב. מישהו דואג לי שם למעלה . הגעגועים לא מרפים ממני .. אנו נפגש .. בסוף דרכים .. בקרוב .. בביתך אבקר בית האבן הקר שלך. דמעות לא נספגות בשיש יקר ככל שיהיה .. נותר הכר ודף הנייר.. פוחדת שאשבר שם למולך ..

sunset*

New member
מישהו...

ואותו מישהו שם למעלה, נותן לך אתגרים ומשימות. יש הרבה שמחה וצחוק בדרך, אבל יש גם בכי וכאב בדרך. ואותו מישהו שם, מדליק את הירח בשבילך, ונותן לכוכבים שינצנצו במלוא עוצמתם. ואותו מישהו שם, מעלה את השמש בשבילך, שתזרחי ביחד איתה, לצידה, ותחחמו שתיכן את העולם. ואותו מישהו שם למעלה שומר עליך חזק. הוא נותן לך את הכוח ואת האמונה הפנימית להמשיך ללכת עם ראש מורם. ואותו מישהו שם למעלה, שם אותך גבוה מעל כולם. הוא דואג לך יום וליל, לצרכים הבסיסים והגשמיים שכולנו צריכים אותם. ואותו מישהו שם למעלה, לא יתן לך לעולם לצעוד לבד. הוא תמיד בתוכך, מכוון אותך לדרך הנכונה עם כוחות מחודשים. ואותו מישהו שם למעלה, יודע שאת מלאכתו עושה הוא נאמנה, שהרי הביא לנו אותך... מלאך בין שמים ואדמה. ואותו מישהו שם למעלה, דואג שגם כאן למטה יש הרבה "מישהו" שתמיד פה בשבילך.

ה מוזה

New member
האיש ההוא

איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות למרגלות ההר נולד, ליד הנחל בחורף שר בין ערבות בוכיות בקיץ בין אורות בצעי המים לחמו שילח על פני הנחל לדגה מקני הסוף כרת לו עפיפון וכשהיה לאיש, מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה מאבן המבצר האפורה בנה לו בית על מי הנחל טחנה הקים זרע שדות, שלח אונו על פני הים באניות סוחר אך יש אשר יניח כלי מלאכתו ויהיה פתאום לאיש אחר איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא, אשר היה כערבות הבוכיות? למרגלות ההר נלד, ליד הנחל יידור פזור נפש על ההר או בבקעים. ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו יקנו לו אחוזת עולם ליד אמות המים השקטות איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות וכמו מבצר עתיק היה בסוף הדרך. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות אין עוד בחיי אחד היה ואיננו . ואחוזת עולם במקום החווה החקלאית שאהבת - זה מה שקבלת . ואל אותה אדמה שכה אהבת אותם רגבים שאהבת לפורר ביד ולהרגיש עוטפים אותך כבר כמה שנים כמו מבצר עתיק - איש של שתיקות עבורי אתה הית אבן יסוד ואבן מעליך כבר כמה שנים . אבנים בוכות ?

למעלה