מישהו

• פותח הנושא EPRT
  • פורסם בתאריך

EPRT

New member
מישהו

מכיר כאן מסכות ביתיות להורדת נפח שיער? ושיש אנמיה מה ממולץ לעשות?(ז"א מבחינת תזונה וכ"ו)

I Was Hoping

New member
היי אפי

מיונז ניסית? יש כאן מסיכה מצויינת במאמרים או בקישורים, עם מיונז, תחפשי לך, למרות שלא מסובך לחפוף, למרוח מיונז, להישאר איתו קצת ואז לחפוף אותו מהשיער, תנסי
ולגבי האנמיה, אני מבינה שמדובר בחוסר ברזל? תנסי לאכול ירקות ירוקים שעשירים בברזל, ברוקולי הוא אחד מהם. אני אישית אוהבת לאכול אותו ככה, טרי, בסלט ירקות, את יכולה לאדות אותו במים רותחים לא ליותר מדקה או שתיים, ואז מהר להעביר למים קרים, עדיף למי קרח, כדי להפסיק את פעולת הבישול ושלא יאבד את ערכיו התזונתיים בבישול.

EPRT

New member
אמא שלי קונה רק 9%../images/Emo122.gif

אני מניחה שזה לא יועיל לשיער
אבל אני אנסה לשדל אותה אני אוהבת ברוקלי אבל מת,בכ"א תודה מי יתן ואני אפסיק להראות כמו קיר

לגבי האנמיה

כדאי מאד להתייעץ עם תזונאי מומחה. כיום יש בכל קופת חולים שירות דיאטנית. נכון שירקות ירוקים עשירים בברזל אבל לרוב הספיגה של ברזל ממקור כזה היא נמוכה. וחוץ מזה,אנמיה היא בעיה של כדוריות דם אדומות,הקשירה של ההמוגלובין אליהן נמוכה ולכן האנמיה. מה שצריך לעשות זה לאכול את הברזל יחד עם וטימין סי שעוזר לספיגה שלו ולא יחד עם מינרלים אחרים(למשל סידן) שמפריעים לספיגה שלו. בכל מקרה, כדאי לקבל ייעוץ חד פעמי ולהצמד אליו. עם אנמיה לא כדאי לשחק.

shoshi1940

New member
תמיד לקחתי סידן וכדורי ברזל

הפורם כל כך חשוב ומכיל כל כך הרבה ידע . תמיד לקחתי ברזל עם כדורי סידן. עתה, אני יודעת שאסור לשלב אותם

EPRT

New member
את מתכוונת המתכון הרגיל של טחינה גו

גולמית?

sky*

New member
כן, הכוונה לטחינה גולמית ולא לטחינה

המוכנה שמוכרים בסופרים של צבר, שטראוס או חברות אחרות. sky

EPRT

New member
הבנתי

השאלה היתה אם פשוט לשים את בלימון והמים הרגילים ששמים בגולמית או להוסיף משו בנוסף

sky*

New member
לא, להכין רגיל:

לימון, מים שום ופטרוזיליה ולאכול בתאבון sky

EPRT

New member
אוי../images/Emo122.gif

היתי בטוחה שדיברת אל המסכה לשיער,ואה... אבל תודה בכ"א גם זה עוזר

ה מוזה

New member
הורדת נפח השיער?

מה הכוונה?.. יש מסיכות נפלאות להבראת השיער,לחיוניות וכו' לשיער יבש או פגום וסתם כך לפינוק
מה הכוונה בהורדת נפח? ולגבי אנמיה : תה סרפד[ כן הצמח העוקצני הזה טוב לבריאות ] לשתות 2,3 כוסות של חליטת עלי סרפד. תמרים גם טעימים גם טובים לאנמיה [מכילים ברזל] פטרוזיליה - או חי ככה בסלט או חליטת עלי פטרוזיליה [ דווקא די טעים]
צלחת פיצוחים - גרעיני חמניה,אגוזים,שקדים,גרעיני דלעת חומוס ,עדשים,שעועית,אפונה ולקינוח פירות יבשים,צימוקים,שזיפים מיובשים, תאנים יבשות

EPRT

New member
הכוונה

השער שלי יחסית בריא אבל הוא מאוד נפוח ועבה מה שמקשה אל הסידור שלו ונותן לי מראה של שיער חסר צורה,וחשבתי אולי חלקכם מכירים מתכונים ביתים שיכולים לעזור להוריד קצת את ההתחשמלות הזו (והילה המליצה לי אל מסכת מיונז) עלי סרפד?נשמע מפחיד למה אגב יקרות מיובשים טובים לאנמיה יותר?

EPRT

New member
כמו שאמרתי

נשמע מפחיד גם מבחינת טעם אני לא מושגעת עד כדע כך שאני אלך ואקטוף סרפדים לה

sשיר

New member
אוי מוז חליטת פטרוזיליה?../images/Emo5.gif

כבר עדיף דברים צהובים ושבלוליים או שלא?

מותר לי

New member
בקשר לאנמיה:

להרבות באכילת בשר עוף, (במיוחד חזה עוף), ירקות ירוקים ואדומים, להמנע מאכילת דברי חלב, קפה, שוקולד, תה רגיל, קולה... (קופאין...) לשים בסלט קצת מיץ לימון טבעי- זה מגביר את ספיגת הברזל.

למעלה