מישהו... יודע איפה אני משיג בארץ ג´וק שנכנס במקום הכרטיס זכרון לפלייסטיישן 1?
G goldanan New member 2/3/02 #1 מישהו... יודע איפה אני משיג בארץ ג´וק שנכנס במקום הכרטיס זכרון לפלייסטיישן 1?
V VR6x New member 2/3/02 #2 אני חדש פה אבל אני יגיב בכל זות... זה נכנס לכניסה של USB לא כרטיס זיכרון וזה גרוע. אין לי כח לפרט אבל תאמין לי , אתה לא רוצה את החרא הזה וזה בטח שלא שווה חצי מהכסף. + אתה עדיין צריך לפתוח את הPS2 כדי להתקין את זה (מה שמבטל לך את האחריות שלך).
אני חדש פה אבל אני יגיב בכל זות... זה נכנס לכניסה של USB לא כרטיס זיכרון וזה גרוע. אין לי כח לפרט אבל תאמין לי , אתה לא רוצה את החרא הזה וזה בטח שלא שווה חצי מהכסף. + אתה עדיין צריך לפתוח את הPS2 כדי להתקין את זה (מה שמבטל לך את האחריות שלך).
G goldanan New member 2/3/02 #3 לא! דבר ראשון אני מדבר על ps1 ודבר שני לא אין לי פתח ב-usb כי יש לי כרסה מאוחרת יותר אני יודע על מה אני מדבר זה ג´וק שנכנס מהכניסה של הכרטיס זכרון
לא! דבר ראשון אני מדבר על ps1 ודבר שני לא אין לי פתח ב-usb כי יש לי כרסה מאוחרת יותר אני יודע על מה אני מדבר זה ג´וק שנכנס מהכניסה של הכרטיס זכרון
D Deadpool New member 2/3/02 #5 זה נקרא.. Game Enhancer/Game Shark ומתחבר ביציאה הפרללית בגב המכשיר החיסרון שלא תצליח להריץ משחקים שהם על גבי כמה דיסקים
זה נקרא.. Game Enhancer/Game Shark ומתחבר ביציאה הפרללית בגב המכשיר החיסרון שלא תצליח להריץ משחקים שהם על גבי כמה דיסקים
G goldanan New member 2/3/02 #6 שוב טעות לצערי זה לא הג´וק שמתחבר ליציאה הפרללית כי אין לי כזו כי יש לי דגם יותר מתקדם והחליטו להשמיט את החלק הזה אני מדבר על גיימשארק שנכנס בכרטיס זכרון
שוב טעות לצערי זה לא הג´וק שמתחבר ליציאה הפרללית כי אין לי כזו כי יש לי דגם יותר מתקדם והחליטו להשמיט את החלק הזה אני מדבר על גיימשארק שנכנס בכרטיס זכרון