מישהו..

מישהו..

היום בביה"ס מישהו מכיתה ח או ז´ שאל אותי אם אני פריקית (?!).. מוזר, כי אני לא נראת כמו פריקית, אני בכיתה ט (יכולתי להיות בכיתה י´ אפילו) וחושבים שאני בח´.. אני בכלל כמו שאומרים "כזאת חמודה".. ובטח שלא פריקית. מוזר..

black_magic

New member
את לא היחידה שטוענים שהיא פריקית

ברוכה הבאה למועדון.. איך את מתלבשת?

banana girl

New member
בתור ילדה שעולה וקופצת על כל עץ..

הייתי אומרת, דינה, שאת פריקית

חחח חמודה ../images/Emo13.gif

אבל... אני לא פריקית אלא חתולה.. אבל אקבל זאת כמחמאה

וואלה ../images/Emo8.gif

בעצם זו הפעם הראשונה ששאלו אותי ואני עדיין מופתעת.. בעצם חברה שלי שהיא הכי טובה בביה"ס מנסה להיות פריקית וזה.. אני אף פעם לא ניסיתי חוץ מפעם אחת שעשיתי לעצמי מחרוזים שרשרת של PEASE אבל זה הייה סתם.. כאילו, זה בכלל לא אמור להגיד שאני פריקית, זה חד פעמי שאני סתם עשיתי.. אולי הוא שאל אותי בגלל איך שאני מדברת.. אני מדברת שונה מאחרים (כמו רוב כבדי השמיעה..)... זה בכלל מוזר, אילו, אם מישהי אמורה להיות פריקית זו חברה שלי שכל כך משתדלת, שלא נראה לי שממש יוצא לה.. ואני..? איך אני מתנהגת? מתלבשת? נראה לי כמו כולם.. אני מתה במיוחד על מכנסיים מתרחבים וכמעט לא תראו אותי בשומקום כלי מכנסיים מתרחבים.. ואני אוהבת ללבוש חולצות צמודות (זה לא חדש).. אז.. אולי הוא סתם רצה לקלל אותי למרות שקיבלתי זאת במחמאה.. טוב לא יודעת.. אם שוב ישאלו אותי אז אנסה לחשוב למה חושבים עלי ככה... אני חתולה, אבל זה לא אומר שאני פריקית.. אבל אם כן אז אני מקבלת זאת באהבה
. שלכם, דינוש החתולה
.

black_magic

New member
לא שמתי לב..../images/Emo13.gif

אז ככה אני אוהבת סן טרופזים וחולצות ספורטיביות כאלו, וגם גזורות.. נעלי וואנס זה חובה!

למעלה