מישהי או מישהו לידידות?

• פותח הנושא noki3
  • פורסם בתאריך

noki3

New member
מישהי או מישהו לידידות?

זה כל כך מביך כי אני בן 44 עוד מעט ומעולם לא הרגשתי צורך ליחסי מין..כשכולם מדברים על סקס וזיונים סביבי אני מהנהן בהבנה כאילו אני מבין בזה משהו..כבר חשבת ללכת למישהי בתשלום רק לחקור את עניין הזה אבל עצם המחשבה דוחה אותי ולא בא לי לחזור עם מחלות כאלה ואחרות הביתה..אני בגדול נמשך לבנים אבל גם איתם אין לי נסיון ולא הגעתי מעולם ליחסים מלאים כי ג'ונסון שלי לא מחזיק מעמד..ולבקש מבחורה אם אפשר לנסות איתך את העניין הזה נראה לי קצת חוצפה..בקיצור עצות מישהו/היא..ובלי קשר בא לי חברים כי קשה לי ליצור קשרים כי אני לא סומך על אנשים ודי מופנם כשזה מגיע לחיים פרטיים...אני מאוד ביתי ופחות בקטע של מסיבות ולא מעשן..יום מקסים:)

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

אתה לא לבד, יש רבים שלא מרגישים צורך לקיים יחסי מין וזה בסדר. גם שאר הדברים שתארת, לא חייבים לעשות אותם.
בנוסף, במסגרת הספקטרום הא-מיני, חוץ מחוסר משיכה מינית לאחרים, אפשר גם להימשך רומנטית למגדרים שונים, אפשר להימשך מינית בסיטואציות מסוימות עם פרטנרים מסוימים, הכל תלוי במה שאתה מרגיש ורוצה באמת.

לגבי קשרים, יש לנו את לוח ההיכרויות של הפורום, בו תוכל לפרסם מודעה עם כל מה שאתה מבקש כקשרי חברות. חוץ מזה, אנחנו מקיימים מפגשי פורום אחת לכמה זמן, המפגשים נערכים בצורה נעימה ולא מחייבת ואפשר לחוש בהם נוח.
אתה מוזמן להישאר איתנו גם כאן, לקרוא, להשתתף ועוד. אנחנו כאן, בהצלחה

היי נוקי

אני בת 41 ומאוד מזדהה עם הדברים שכתבת. אני מחפשת מישהו או מישהי לקשר שאינו כולל יחסי מין מאחר ואין לי צורך בכך. אשמח להכיר אותך

למעלה