מישהי אי פעם חוותה משהו כזה?

מישהי אי פעם חוותה משהו כזה?

רקע כללי - אני נמצאת בזוגיות ארוכה, מאד אוהבת את בן זוגי והיחסים בינינו טובים, אין משבר או משהו כזה לאחרונה

ועכשיו לסיפור -
לאחרונה יש בחור חדש בעבודה, שפשוט גורם לי לפרפרים בלב, הרבה זמן לא הרגשתי ככה
זה לא שהוא נראה טוב במיוחד, זה לא שיוצאת לנו יותר מדי אינטראקציה יחד
אני לא יודעת מה מצבו המשפחתי, הוא מודע לזה שאני בזוגיות
ועדיין..
לא מפסיקה לחשוב עליו
לא מפסיקה לרצות להיות לצידו
לא מפסיקה..

ואני כל כך מבולבלת
אני באמת אוהבת את בן הזוג שלי
באמת שטוב לי במערכת היחסים שאני נמצאת בה

אז מה קורה לי??

The Blue Fairy

New member
זה נשמע כל כך קשה

אני לא יודעת כמה זמן אתם יחד, אבל (אני מניחה) זה טבעי מדי פעם להרגיש פרפרים בבטן למישהו אחר
השאלה היא - מה את עושה עם זה?
לא פירטת איך זה משפיע על התפקוד שלך בעבודה אבל זו נראית לי שאלה מאד גדולה - האם זה מפריע לתפקוד שלך? כי אז כן הייתי חושבת על איך אפשר לפתור את זה
אנחנו פה, לכל דבר

Maldini Girl

New member
לי לא קרה, אבל קרה למישהי

ששירתה איתי.

בזמנו אמרתי לה ככה-
אם הזוגיות שלך חשובה לך- תנתקי קשר. תתרחקי.
אבל אז העניין הוא לעשות חושבים- אין לי ספק שבן זוגך חשוב לך ואת אוהבת אותו, אבל את חושבת שהיית מעדיפה לסיים את הקשר ולהתחיל קשר עם הבחור החדש?
ואת זה את צריכה לברר עם עצמך.
בכל מקרה, אם את מחליטה להמשיך את הקשר עם בן זוגך- אז אני באמת ממליצה להתרחק כמה שיותר מאותו בחור.

ובנימה קצת יותר אישי,
שמעי, אנחנו בני אדם.
גם כשאני והאקס היינו יחד (3 שנים) מידי פעם מצאתי את עצמי מתרגשת מבחורים שנראים טוב, או שממש חמודים, או שיש לנו הרבה במשותף. השאלה היא האם זה עובר את גבול הטעם הטוב (לפנטז, לחשוב, הכל מותר) והופך כבר למשיכה אמיתית, שתגרום בסוף ללפחות בן אדם אחד מאד להיפגע מהסיפור.

lost green eyes

New member
מאוד מסכימה

לכותבת ההודעה -
יהיו לך בחיים עוד גברים שיעשו לך משהו בלב/ידליקו אותך מינית וכדומה. מבטיחה לך שיהיו. זה טבעי ונורמלי. השאלה מה את עושה עם זה.. והאם הבן זוג שלך חשוב לך ואת רואה את עצמך איתו.
את נמצאת בזוגיות ארוכה.. אז מן הסתם התשוקה לא כמו שהייתה פעם.. וגם אין מסתורין ואת ההתרגשות של ההתחלה. אם את באמת אוהבת את הנוכחי שלך כמו שאת מתארת.. נתקי קשר עם ההוא [רק ענייני עבודה ותו לא] ותתרכזי במה שחשוב. ההדלקות תעבור לך. תחשבי טוב טוב מה את רוצה. ומה יהיו ההלשכות למעשים שלך.. לכאן או לכאן.

בהצלחה.

אין לי שמץ של מושג מאיפה תפוז הביאו את התמונה

של הילדונת שמפרסמת את הפוסט הזה בעמוד הראשי

אבל היא הדבר המתוק ביותר שראיתי כבר הרבה מאוד זמן

ובעניין הפוסט - כמה מרגש שדברים כאלה עוד קורים לפעמים

עזבי את החבר שלך, לכי בעקבות ליבך!

לאהבה אין שום ערך אם לא מוכנים לוותר בשבילה!

troubledG

New member
לא יכולה לתת עצות אבל...

באמת נחמד שמידיי פעם משהו כזה קורה, עד כמה שזה יכול להיות הרסני. כאילו הלב מראה אותות חיים, שמשעמם לו אז הוא יוצר משהו חדש.
ובגלל זה אני לפעמים שואלת את עצמי למה החלטתי להתאהב בזה ולא אחר, ולפעמים יש לי תשובה, למה דווקא הוא.
אז למה דווקא הוא?
ובהשוואה לנוכחי, הוא לא תמצית ההפך הגמור מזה של עכשיו?
הוא לא מעיד על משהו שחסר בזוגיות הנוכחית...?

זה קורה וזה טבעי

זה שיש לך בן זוג או אפילו בעל לא אומר שאת הופכת לדג קר שלא מרגיש כלום. אני מתה על בעלי היקר, מתרגשת כל פעם שהוא מחבק אותי ועדיין קורה שאני נמשכת למשהו שעובד לידי. מותר לחשוב, ומותר לפנטז אסור לפתח רגשות עמוקים ואסור לעשות.

לדעתי את צריכה לחשוב טוב טוב אם מה שעובר עלייך נובע מזה שאת לא באמת מרוצה מהמערכת היחסים הנוכחית שלך. שאת מרגישה, למרות האהבה, שזה לא זה.

אם את מרגישה שאת נסחפת אחרי המשיכה עד לרמה של מעשים, את צריכה לתפוס מרחק או לחילופין לשחרר את הבן זוג שלך ולהתקדם הלאה.

Mooa-Numi

New member
נשמע מאוד טבעי

אנחנו אנשים מורכבים והמחשבה שאנחנו יכולים לאהוב רק אדם אחד בכל זמן היא קצת מגוכחת. זה לא אומר שאת לא נאמנה, זה אומר שאת אנושית. השאלה מה תעשי עם זה.

אני לא יודעת באיזה מערכת יחסים את נמצאת, אבל אולי.. לדבר על זה עם בן הזוג שלך? נשמע מוזר אבל אם הוא יכול להכיל את כל הקראש הזה, יכול להיות שזה יוריד מהלחץ.

לי בכל אופן זה קורה כל הזמן.
(מצד שני, בפעם האחרונה שזה קרה זה היה עם בחור מהעבודה, ושנה אחרי זה - אני כבר לא עם חבר שלי אלא עם הבחור מהעבודה. והכי טוב לנו ביחד)

קרה לי ממש לא מזמן

אני נשואה באושר רב ואנחנו יחד כבר כ-14 שנים.
לא היו בעיות בזוגיות או באינטימיות בינינו ולא שום רקע אחר שיכול היה לגרום לי לחשוב לחפש מישהו אחר.
במהלך כל השנים האלה מעולם לא מצאתי את עצמי נמשכת או חושבת על מישהו אחר.

ואז... יצא לי לפגוש אדם במסגרת מקצועית קצרת טווח (הוא היה מעין מדריך שלי). פשוט התאהבתי. מד אחד הרגשתי כיף, כמו בת טיפש עשרה מאוהבת. מצד שני, נבהלתי מאוד- איך יכול להיות שאני פתאום נמשכת למישהו אחר?

בפורום אחר שאני חברה בו, ייעצו לי די דומה למה שיעצו לך- אם את בטוחה בזוגיות שלך, פשוט תתפסי מרחק מאותו אדם כי חבל שמישהו ייפגע

svety

New member
יש הבדל בין ׳אוהבת׳ ו׳מאוהבת׳

אני יכולה להעיד על עצמי שאני מתאהבת סדרתית. אני נמצאת בזוגיות מהממת ומעלפת ומדהימה, ואני אוהבת את בן הזוג שלי ואני גם מאוהבת בו (פרפרים בבטן וכל השיט) אבל אני גם מתאהבת כל כך הרבה, שזה מטורף.
בן זוגי ואני מנהלים מערכת יחסים מאוד פתוחה תקשורתית - אני יכולה לחזור הבייתה ולהגיד לו שבמסגרת כזו או אחרת הכרתי בחור והתאהבתי בו בטירוף, וזה יהיה סבבה לגמרי. בעיקר כי ברגע שאני מספרת לדניאל, אז הבאז יורד לי

זה קראשים קטנים ולא מזיקים, המקסימום שאני עושה זה סטוקינג בפייסבוק, אבל זה נחמד ומשעשע. אני לא מייחסת לזה הרבה חשיבות ואם כבר - זה רק מחזק את הזוגיות שלי עם דניאל כי כל קראש חדש (וכמו שאמרתי - יש לא מעט) גורם לי לבחון את מערכת היחסים שלי עם דניאל ולהבין כמה טוב לנו יחד.

זה עובד אצלנו גם הפוך, אגב.

הרעיון העיקרי הוא פתיחות. פתיחות עם עצמך ועם בן זוגך

אני אהיה יוצאת דופן

ואגיד שלא. לא חוויתי את זה.
גם בגלל שאף פעם לא הייתה לי זוגיות רצינית.(כל אחת והמזל שלה....
)
וגם כי כשכבר היה מישהו שהתפתח לסוג של זוגיות(שנגמרה לפני שבכלל שמתי לב...)
לא ממש הרגשתי משהו כלפי מישהו אחר מלבדו..

תודה לכולן

סיפור מצחיק - בינתיים הספקתי לגלות שהוא בכלל לא בקטע של נשים

אני מניחה שאתן צודקות וזה דבר מאד טבעי וכל עוד זה לא משפיע על מערכת היחסים שלי - זה בסדר
שוב תודה

svety

New member
אין סתירה בין הדברים,

הקראש הנוכחי שלי הוא גיי. כשחושבים על זה, יש לי גם מיני קראש על המיתולוגי שלו, שגם עובד איתנו

שמחה שהכל מסתדר לך

Mooa-Numi

New member
פעם

נדלקתי על מישהו שיצא מהארון בפניי. כלומר, הכרנו הרבה זמן, אבל הסיפור של היציאה מאוד הסעיר אותי והתחלתי לפתח כלפיו רגשות..
לא משהו רציני אבל עדיין מגוחך

svety

New member
יש לי סיפור דומה

למיתולוגי שלי ולי היו הרי לא מעט סבבים, רובם לא ברורים ומעורפלים מבחינת ההגדרה והקונספט ואיפה אנחנו עומדים.
הסבב היחיד הרשמי שלנו היה אחרי שהוא יצא מהארון והתוודה בפני שהוא ביסקסואל.

היום אגב, הוא בזוגיות מהממת עם גבר.

למעלה