מישהי הייתה באילת בשבוע האחרון ?

מישהי הייתה באילת בשבוע האחרון ?

אנחנו נוסעים בסוף השבוע לשבוע נופש באילת, ורציתי לדעת איזה בגדים צריך עבור הילדה (בת שנה) האם מספיק חם כדי להביא לה המון טי-שירטים או שבשביל תינוקת עדיין די קריר וצריך להביא חולצות אורכות בעיקר האם חם מספיק על מנת להכנס לבריכה ? תודה רבה יפעת אמא של שלי

תמר של

New member
אני לא הייתי לאחרונה באילת, אבל

בנוגע לבגדים את לא צריכה להתלבט. הבגדים שלה כ"כ פיצפונים שזה לא יתפוס הרבה מקום בתיק אם תקחי גם חולצות ארוכות וגם קצרות. זה מה שאני עושה כשאני לא בטוחה. תעשו חיים......

רותי הכ

New member
אני באילת כל הזמן...

ומעכשיו ועד הרבה זמן חם פה מאד. ליתר בטחון לבת שנה הייתי מביאה לערב בגדים ארוכים אבל דקים לגבי בריכה - לא יודעת תגיעי ותחליטי welcome

michal cohen

New member
היינו בפסח

אני בדקתי את התחזית מראש באינטרנט, וראיתי שצפויות 27 מעלות, אז לקחתי בעקר חולצות קצרות. בדיעבד זו היתה טעות, כי היתה רוח רוב הזמן, וכי הסתובבנו הרבה במלון ובחדר האוכל שהיו ממוזגים להחריד! אני ממליצה לך לקחת בעיקר בגדים ארוכים אבל קלים. אם אתם טסים, קחי בחשבון שבמטוס קריר: כדאי טרנינג לטיסה ומתחת חולצה או בגד גוף קצר שתורידי כשתגיעו. לגבי בריכה - אנחנו לקחנו אותה לבריכה מקורה והיה בסדר. רק כשיצאנו מהמים היא שיקשקה קצת. צריך מיד לעטוף אותה במגבת ולהוריד לה את החיתול/בגד ים הרטוב. תיהנו !

למעלה