מישהי הייתה ב"כיופים" בצומת ירקונים

rona25

New member
מישהי הייתה ב"כיופים" בצומת ירקונים

או בעצם צומת סגולה בפתח תקווה? אחותי הגדולה התמכרה לחנות וכמעט כל יום שבת מבלה שם והמליצה בחום ללכת לקנות שם דברים לבית.. איך המחירים? יש שם דברים נחמדים (אני לא בעניני הריהוט מעץ וכל אווירת השאנטי בבית)?

ayush

New member
לא הייתי, שמעתי ...

יש לי חברה שמכורה לחנות הזו. בכל הזדמנות כולל הפסקות צהריים היא נוסעת לשם... אני עוד לא הייתי.. זה לא בכיוון שלי ולא יצא לי להגיע לשם במיוחד. שמעתי שיש שם דברים מדליקים לבית ולא יקרים ! תהני

אני הייתי.... מקום מקסים..... ויש

שם מלא דברים חמודים....... למשל קנינו נר ענק...... ופח לבית כמו של פעם ממתכת כזה....... והמסעדה ממש טובה..... יש אחלה קישים .....

אתי@

New member
יש דברים חמודים בכל מיני סגנונות

ובמחירים סבירים מאוד, ואפילו קצת יותר נמוכים.

kisses

New member
מקום מקסים רציתי לקנות שם

את כל החנות בסוף קניתי מספר מפות וכמה פריטים לא כבדים שכוללים 2 חמסות לדעתי המחירים שם סבירים למשל מפות יפות עולות לך ביו 50 ש"ח-150ש"ח חמסות 50ש"ח , כלים לבית עוד פעם זה תלוי אבל בהחלט שווה קפיצה

יעלי2

New member
מקום מגניב

אני מקווה שהם ישמרו על רמת המחירים ולא יתחילו להרביץ פתאום מחירים בשמים.

נופר30

New member
מה רק אני לא אהבתי ?

נו טוב יש לי בעיה עם חנויות צפופות צפוף עמוס ושעתיים לקח לי עד שמישהו התיחס לשאלתי דברים יפים אבל לא מצאתי משהו בשבילי ( למרות שהבאתי הרבה מתיאלנד ככה שהסגנון בסדר ) הייתי פעם אחת ולא חזרתי אולי אני אנסה שוב ודרך אגב זה כן בירקונים ולא בסגולה

יעלי2

New member
על סטוק cafe שמעתם?

זה נמצא בכניסה לקיבוץ עינת. הרבה יותר רווח. מחירים (עד עכשיו נוחים יחסית). מבחר גדול.

נופר30

New member
הייתי שם ונחמד מאוד אהבתי

יש חנות באותה סגנון בירקונים ( רק שהיא קצת יקרה )

גלי ב

New member
בצומת סגולה זה לא כיופים...אלא..../images/Emo41.gif

חנות נחמדה אחרת שנראת - סטוק קפה... אבל שם יש סגנון אחר של דברים מאשר בכיופים... לדעתי כיופים יותר צבעוני ...ושמח...

אני יודעת... התשובה שלי הייתה ליעל

שאמרה שיש כזו חנות בעינת אמרתי שיש גם בפתח תקווה

למעלה