מישהי הייתה היום בהופעה בלילה הלבן?

chen1litvak

New member
מישהי הייתה היום בהופעה בלילה הלבן?

נראה לי שזו הייתה ההופעה הכי מצחיקה בחיי אם רק היה לי כוח להעלות סרטונים\ תמונות

chen1litvak

New member
אבל שומעים אותי צוחקת בצחוק מטורף כל הזמן ../images/Emo10.gif

chen1litvak

New member
האינטרנט לא רוצה להעלות.. מה זה אומר-

"This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings." (אני מתוך שינה, אין לי כוח לקרוא אנגלית)

chen1litvak

New member
אז איך לא הבנת את הסמסים?!

ישבתי על המדרגות מתחת לרונה וכל הילדים פשוט הקיפו אותה והייתי בטוחה שהם עומדים לתקוף ותוך כדי צילמתי את רונה מוקפת בילדים וסימסתי לך.. (ובוידאו אפילו רואים אותה מצלמת את התמונה בפלאפון תוך כדי הוידאו באייפוד, אני לא אוהבת להתרכז בלעשות משהו אחד :p)

אוי זה היה נורא...

נתחיל מזה שרחבת הסינמטק היתה -מוצפת- בילדים, ולא היה לנו איפה לעמוד כי באופטימיות הגענו בדיוק בזמן. אז נדחקנו איפושהו ליד המאבטח הבולדוגי שרעם "לא לעלות על המדרגות!!!%&%$&", לידינו גלית וולף משקיפה בדאגה על הבמה. ואז המופע התחיל, רונה עלתה ושרה שיר חמוד של יהודה אטלס, אח"כ ירדה ויוני עלה עם "מה עושות האיילות בלילות" (ועם משקפי קריאה לתווים, חמוד שכמותו) ומי שרה איתו?? יעל! למה לשיר עם יעל כשיש רונה?? הסידור התמוה הזה נמשך כל המופע. כשיוני עולה, רונה יורדת וחוזר חלילה, בעצם היו להם שיר וחצי ביחד: אבא חזר מאילת ולילה טוב (הוא החצי, כי רונה עלתה באיחור אופנתי). היו גם די הרבה שירים שאף אחד מהם לא היה על הבמה, ובמקומם ניגנו יונתן רוטשילד ואסף תלמודי. הם היו חינניים למדי אבל בסופו של דבר זה תעלול אכזרי לפרסם "יוני רכטר ורונה קינן" ולמצוא את יונתן רוטשילד ואסף תלמודי. הסאונד היה על הפנים, אני לא יודעת אם זה בגלל הסאונדמן או בגלל שהיינו ממש ליד הרמקולים. עוד משהו ששמתי לב אליו הוא שאני שרתי את כל השירים בהנאה רבה, ואילו כל הקהל דמם! הייתכן שאני היחידה שיודעת את המילים? אסף תלמודי ושות' המשיכו ל"איזו מין חיה זה שבלול" (תמיד חשבתי שהשיר הזה תמוה במקצת אבל בגרסא שלהם הוא הפך להיות ממש הזוי) ובעקבות הקריאה הנרגשת "צא כבר שבלול, צא כבר" הגיחו כל הפעוטות מחוריהם וטיפסו אט אט על המדרגות, שם עמדו משל היו כוכבי המופע. בהתחלה היו רק שניים-שלושה ילדים אמיצים, אחר-כך נזלו בעקבותיהם כל השאר ובאמת נראו כמו שבלולים קטנים. העפתי מבט אל עבר המאבטח הנחרץ ("לא לעלות על המדרגות@%&^") אבל הוא לא עשה דבר. מוזר. משהותר הרסן, הילדים המשיכו לכיוון הבמה עצמה. הלהקה עברה למוד "שירי ערש" (בשלב הזה הבנתי שערב רונה-ויוני אמיתי כבר לא יהיה כאן ושאין סיכוי לשמוע את גרסת רונה ל"ילדה הכי יפה בגן" שהייתי בטוחה כל-כך שתבצע), ילד אחד זחל ונרדם על המוניטור, ילדה אחרת החלה להתעסק עם הפסנתר, ממש ציפיתי שעוד מעט תהיה השתלטות המונית על הבמה והילדים יתחילו לנגן בעצמם. אולי זה מסביר את העובדה שהערב היה קצר באופן מבהיל - כולם הזדרזו לסגור את הבאסטה לפני שהבמה תוחרב כליל. אחי עבר בחירוף נפש את המאבטח כדי להצטלם עם יוני רכטר (שהיה זועף שלא כהרגלו) ואני ניסיתי לדבר עם רונה ולשאול אותה למה היא ויוני לא הופיעו יחד אבל דעתה הוסחה כל הזמן על-ידי מעריצים\פעוטות חמודים ממני. וכך נגמר לו הערב בתחושת החמצה ענקית...

גוזלה

New member
זה נשמע מאכזב רק ביחס

לציפיות שלך.... הלוואי שיעשו לך כבר את ההופעה המבוקשת של יוני ורונה! [ובשבילי, שיעשו כבר הופעה של רונה ושלומי!! ] לרונה בכלל יש נטייה לגרום לכל מי ששר איתה להשתדרג באלפי מונים... לא יודעת, יש לה יכולת מדהימה לתת את המקום, ואת הכבוד ואת החופש, ואת הקרדיט לאלו ששרים איתה....

ממש לא. אני חושבת שהיה שם זלזול

זה נראה כאילו הקימו את ההופעה הזו בשנייה כדי להרוויח קצת כסף מהצד. אם כותבים "רונה קינן ויוני רכטר שרים שירי ילדים" אני מצפה לראות את מה שבאתי לראות, ולא שיתנו לי שיר וחצי ביחד כדי לקיים את הטייטל. שלא לדבר על ההשתלטות ההמונית של הילדים על הבמה ועל הטיילת שהלכה שם, אי אפשר לראות ככה הופעה. לגבי רונה וה"יכולת לתת את המקום" - למי יש לה לתת מקום וקרדיט? היא תמיד שרה עם אמנים "גדולים" ממנה (ערן צור, טל גורדון, גידי גוב, יוני רכטר) או שווים לה (שלומי שבן, יעל דקלבאום, מג'יקל מיסטרי טור) זה לא שהיא ממש פטרונית האמנות.

Einav85

New member
בגלל שהיית מקדימה.

דווקא מאחורה כולם שרו וזייפו בכיף :) בכלל בקושי ראיתי את הבמה, אבל היתה אחלה מוסיקה וזה מה שחשוב. אפילו נהניתי מלהקת הג'אז שעלתה אח"כ.

הייתי ממש בסוף

הייתי בטוחה שזה יתחיל באיחור ושזו תהיה הופעה ארוכה אז הרשיתי לעצמי עיכובים מיותרים כמו ארוחת ערב... הגעתי בטח בסביבות 8 וחצי (לא זוכרת בדיוק) ונשארו לרונה עוד איזה שיר וחצי-שניים. :{ (וגם במשך רוב הזמן הקצרצר שהיינו שם לא התרכזנו במוזיקה אלא בלמצוא מקום שממנו נראה את רונה, וניווט בין הזאטוטים שהיו פזורים שם על הרצפה בדרך למקום ישיבה לפני הבמה...) אח"כ הלכנו (חברה ואני) אליה, ודבר ראשון כשהגענו אליה החברה שהייתי איתה עושה לרונה "יש לה יום הולדת! היא יכולה להצטלם איתך? D:" אז הצטלמתי איתה (התמונה יצאה נוראית
).

גוזלה

New member
תקופת מבחנים, לצערי :(

זה עושה לי להפסיד כל כך הרבה דברים טובים :(

למעלה