מישהי התנסתה ב-DIET FOR LIFE

ליאם711

New member
מישהי התנסתה ב-DIET FOR LIFE../images/Emo35.gif

אלו הכדורים שנמכרים בסופר פארם? אני יודעת שהדרל הנכונה לרדת במשקל, היא לאכול בריא, נכון ומסודר ואפילו נרשמתי לשומרי משקל. רק מה? בחודשיים רזיתי 2.5 ק"ג. למה? כי קשה לי מאד להתמיד. התחלתי את ההריון עם עודף של 10 ק"ג, השתדלתי לעלות מעט ואכן עליתי רק 9 ק"ג, ירדתי אותם תוך 10 ימים אחרי הלידה. אבל מה? עליתי את כולם בחופשת הלידה. כגע אני בעודף של 20 ק"ג. אני מיואשת!!!!!!!!!!!!

חן123

New member
אני מאוד נגד

נגד כדורים, נגד כימיקלים לגוף וכו'. יש פה כמה בנות שניסו כל מיני כדורים (לא זוכרת איזה) שלא ממש תרמו להן בלשון המעטה. הדרך היחידה שאני מכירה היא אכילה פשויה ומאוזנת. הקצב שלך הוא 2.5 ק"ג בחודשיים? לא מזהיר, אני מסכימה, אבל בכיוון הנכון. אני הייתי ממשיכה ככה

מאיו

New member
אני חושבת כמו חן ../images/Emo45.gif

בהסתייגות אומר- שכשעשיתי את הדיאטה של מרזי מורית, לא לקחתי את הכדורים אבל הקפדתי על התפריט שלהם וירדתי יפה. ההסתייגות היא על התפריט כי הדרך הנכונה לרזות היא לעשות דיאטה כמו שלך.

אתי אתי

New member
גמני

בטח אחרי לידה !!!! כדורים זה רע מאוד, ובטח לא עוזר לטווח ארוך

ליאם711

New member
../images/Emo41.gif מעדכנת אתכם../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

הי, אחרי שכתבתי את ההודעה הלכתי לסופר-פארם, עמדתי ליד המוצר, כמעט התפתתי לקנות במחשבה שלהזיק ממש זה לא יזיק, אבל בסוף לא קניתי!!! למה????? בזכותכן!!! 4U
4U| חשבתי לעצמי: "מה זה יעזור אם אני בכלל לא מקפידה על אכילה נכונה ולא עושה כלל פעילות ספורטיבית?", "למה להרגיל את הגוף לכדורים?" ובעיקר -"בעיית העצירות לא תפטר, אני צריכה למצוא לה פתרון טבעי, כי אחרת זאת תהיה סתם התמכרות". אז מה כן עשיתי השבוע? התחלתי להשתדל יותר לבצע את שיטת הנקוודת של שומרי משקל. אני מקווה שהשבוע כבר אחזור לקבוצה. הפסקתי ללכת, אחרי שבמשך חודשיים רזיתי רק 2.5 קילו. בנוסף - התחלתי לבצע הליכה בבקרים. אני מורה במקצועי ולכן עכשיו אני בחופשה, כך שיש לי זמן פנוי בבקרים (למעשה כל היום, אבל זאת השעה הכי פחות חמה). כיצד אני עושה זאת? קמה ב-05:45 ומתחילה ללכת ב-06:00 בבוקר במשך 45 דקות עם מוסיקה קצבית. היום, אישי היה צריך לצאת מוקדם מאד לעבודה, אבל לא וויתרתי לעצמי. חיכיתי שהפשושון יתעורר (זה קרה ב-06:15) ולקחתי אותו איתי בעגלה. הוא דווקא נהנה מאד - לא הפסיק להתפעל כל הדרך ממראות הטיול הארוך שעשינו יחדיו. נאלצתי לשנות את המסלול שהכנתי לעצמי, כדי לעבור כמה שפחות כבישים ומדרכות. אחלו לי בהצלחה. נמאס לי כבר להיות שמנה... ליאם.

למעלה