מישהי/ו, היו בחנות נועה ברחוב חורב?

עינתפ

New member
מישהי/ו, היו בחנות נועה ברחוב חורב?

היום אחרי העבודה החלטתי לנסוע לפלסטלינה, מרחק 5 דקות ממקום העבודה, כמובן שבחום שכזה, אין מקום חניה, סיבוב שלם של רחוב מוריה+ כרמליה אין חניה, החלטתי לוותר, בדרך ראיתי ברחוב חורב את החנות הזו - נועה, אבל שוב אין חניה באזור. (2 החנויות פתוחות בצהריים). יודעים מה המחירים שם?? זול, או יקר בגלל מיקום החנות? ראיתי דרך האוטו שגם הם עושים סדנאות.

ocean22

New member
לעינת היי../images/Emo36.gif

אני יכולה לתת לך תשובה חלקית משום שאני נוהגת לקנות בלפסטלינה באופן קבוע כי זה קרוב לבית שלי (אני מכרמליה) המחירים שם די בסדר... לא שיש מקום אחר יותר זול שאני מכירה . עד לא מזמן היתה את החנות שנסגרה בהדר אבל לדעתי ההבדל במחירים הוא לא כל כך משמעותי ובקשר ל"נעה" אז הרבה זמן לא היתי שם אבל אני משערת שהמחירים שיש שם ואלה שיש בפלסטינה הם דומים אבל תקני אותי אם אני טועה... מאושן

בל בל

New member
הייתי בנועה לפני חודש בערך, ולפי מה

שראיתי אז המחירים טיפה יותר יקירים ויש פחות מבחר בדברים מסוימים. אני מעדיפה את פלסטלינה. גם היחס יותר טוב בפלסטלינה לדעתי.

max63

New member
../images/Emo4.gifאז תנסי לעזור גם לי?

ימית (תרגום חופשי), קניתי בפלסטלינה "טוש" של צבע מתנפח. כזה עם פקק לבן בצורת פרח. כתבתי על נייר וגם על פלסטיק, חיכיתי 3 ימים לפחות והחומר עדיין דביק מאוד. הפעלתי עליו מייבש שער, ממש מקרוב, ולא קורא דבר. לא מתנפח. לא מתייבש. תופעה מוכרת? שגיעה בשימוש? מקס

עינתפ

New member
בפלסטלינה יש דברי עץ לצביעה??

וגם קופסאות גדולות למשל למשחקים לחדר ילדים?? ננסה מחר, למצוא מקום חנייה ליד פלסטלינה.

ocean22

New member
תשובה לשאלה שלך../images/Emo36.gif

יש שם קופסאת עץ גדולה מאד אני בספק אם היא תוכל להכיל את כל הצעצועים של הילדים כי אני משערת שיש להם לא מעט צעועים ולכי תדעי גם כמה עולה קופסא כזו מעץ אז למה שלא תכיני קופסא מחומרים זולים יותר קחי קופסאת קרטון באיזה גודל שתרצי ותאירי אותה כיד הדמיון הטובה ובקשר לחניה אפשר לחנות ליד המכבי אש ברחוב המעין או בהמשך הרחוב ליד הבית כנסת שיש בכניסה לכרמליה שם תמיד יש מקום בהצלחה

עינתפ

New member
הכוונה היתה לא לכל המשחקים

כי בשביל זה צריך מגרש כדורגל. לגבי הקופסא, חשבתי על עץ, כי היא עמידה יותר. אבל אין ספק שקרטון (יש לי בעליית הגג כמויות רק צריך לעלות לגג, עם כל האבק, וזה ממש לא בחשק שלי
). כנראה שקופסאת המחזור שלי תחכה עוד טיפה, ולא תהיה ביצירות לחודש ספטמבר. תודה

lilachh

New member
הצעה רק אם מזדמן לך...

באיקיאה יש קופסת עץ גדולה ובסיסית, כלומר לא צבועה, המחיא אני לא זוכרת אך היה סביר..אם מזדמן לך להיות שם, שווה לך לבדוק...

למעלה