מישהי חסרה לי היום..

טאKילה

New member
מישהי חסרה לי היום..../images/Emo12.gif

גם היא ג'ינג'ית,עם עיניים חתוליות ירוקות.. מישהו ראה שמע איפה חן(*_*) הג'ינג'ית שלנו???

טאKילה

New member
אל תבכי בובה...../images/Emo24.gif

אני כתבתי אחרי הג'נג'ית גם.. איפה החומה,והבלונדה,והשחורה? והנה את באת,,מותק..

הגעתי עם בדיחה

שנות השישים. בלונדינית ילדה ילד עם בלורית שטאנית ועינים מלוכסנות. "את צריכה להיזהר יותר עם האורגיות האלה" אמרה לה המיילדת "אני יודעת" ענתה הבחורה "בכלל יש לי מזל שהוא לא נובח"
בוקר טוב מותק

שייכת

New member
ואני לא חסרה, האאאאאאאאאאאאאאא?!../images/Emo123.gif

טוב.. לא צריך!!!! אל תעשי טובות!!! חבל רק שפה זה המקום היחיד שאני לא חסרה בו...

טאKילה

New member
../images/Emo67.gifמה לא????????????

בטח שחסרת לנו...
לא ראית???השחרחורת,הבלונדה,החומה,והג'ינג'ית.

שייכת

New member
כן... כבר יש קצת קוצים...

אבל לפני שבוע החלטתי לגלח את כל מחלפות ראשי מכיוון שהתינוק שלי לא הפסיק למשוך לי בשיער וזה כואבבבבבבבבבבבבב אייייייייייייייייייייייי אז חוץ מזה שקר... הכל בסיידר...

Mוניk

New member
(*_*) חן כפרעעעעע השמיעי קול

חן ממוש געגתי אלייך אופו את נו בואי כבר
חן
מוניק

חן (*_*)

New member
ערב טוב לכולםםםם ../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif../images/Emo29.gif../images/Emo186.gif

קר, רוח, גשם וברד, ודווקא ביום שכזה חזרתי לעבודה. היום, וגם מחר, הייתה לי סדנא של עזרה ראשונה והחייאה, (שאני העברתי) ובמהלך היום................התיאוריה הפכה למעשה. (אחזיק אתכם במתח ואספר לכם בהזדמנות)

טאKילה

New member
הנה האבדה חחחח חן(*_*)

חזרת לעבודה זה סימן לבריאות וזה מצוין. אבל אבל אבל,,,התגעגעתי מאוד חסרת.. ערב טוב חן..

Mוניk

New member
(*_*) חן ערב טוב מאמוש../images/Emo23.gif

מצאת לך זמן לחזור לעבודה העיקר שאת פסדר מאמי והברכ מתכופפת אז אפשר עכשיו פוזות חופשי תסתוללי נסמה אוהבת אותך
מוניק

ערב טוב חבריםםםםם../images/Emo24.gif

היום קמתי כל כך אנרגטית, אמנם קורל הקטנה שלי שוב חולה עם חום ואליה הצטרף בעלי הנחמד עם חום, אבל הבית חם ונעים, ולא שלחתי את הילדים למסגרות היום, העדפתי שישארו בבית החמים.. ובשלתי כל כך הרבה.. מרק בטטות מג'דרה מרק ירקות עם קנידלך ואיטריות קציצות ותפח"א ספגטי ברוטב ואפילו אפיתי עוגת שוקולד הילדים חגגו במטבח על האוכל היום..החורף אין כמו החורף

וחן לך ../images/Emo25.gif מיוחדת!!!!!

תודה על ה
מקסימההההההה איזה הפתעה נעימה זו הייתה בדיוק הייתי במסע הקניות...אוכל אוכל אוכל...חחח מתה עליך נשמההההההה

חן (*_*)

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

והסיפור על מה שקרה היום- אולי מחר, אם תרצו כמובן.

תלתלית

New member
../images/Emo29.gifתספרי

אני רוצה לשמוע על חוויות היום שלך.. נשמע מטורף לגמרי, אמא'לה...

למעלה