מישהי יודעת איך מכבסים תיק בית ספר של "מודן"?

חמנייה1

New member
מישהי יודעת איך מכבסים תיק בית ספר של "מודן"?

חייבת לכבס סוף-סוף את "תיק הבלהות" של הילדון. כל ארוחות הצהרים של כל השנה נמצאות בתוכו והאמת היא שכל השנה אני כבר מחכה לרגע הזה.
אבל... יש לו גב ותחתית קשיחה כזו שלא נכנסת למכונת הכביסה שלנו.
אפשר באיזו שהיא צורה אולי לפרק, להוציא את התחתית או משהו?

אשמח אם למישהי יש רעיון יצירתי.

אולי להשרות בגיגית?

או אולי יספיק לעבוד עם מטלית וקערת מים חמים +סבון כלים ולנגב? ואז לנגב עם סמרטוט נקי?

חמנייה1

New member
איך לא חשבתי על זה?

זה בגלל שכל דבר אני חייבת לדחוף למכונת כביסה, אפילו נעליים...

אני חושבת שאעשה שילוב בין השניים, מאחר ואין לי אמבטיה, אשטוף אותו בגיגית עם מים וסבון. ובאמת יש שם בתוך התיק מן כתמי שמן כאלה וטופי וסוכר שנדבק אליהם חול והשד יודע מה. מקווה שהם באמת ירדו.

תודה

dafnapo

New member
תאמיני לי

שבשנה הראשונה אחרי שריססתי בקליה גם אני לקחתי את התיק וניסיתי לדחוף למכונה
כשהבנתי שזה לא הולך עברתי לאמבטיה עם סבון ומברשת.
לשמחתי מאז כיתה ב' גמרנו עם תחתיות קשות (ועגלות) והתיקים של הבנות רכים ונכנסים היטב למכונה.

חמנייה1

New member
אז אם עבר בעניני תיקים...

באיזה כיתה נראה לכם שצריך להחליף תיק?
כי אני במגמה של חיסכון, וכרגע יותר מתמיד.
לי אישית זה נראה די מיותר לקנות תיק חדש גם לכיתה ב', כי בסך הכל איזה הבדל בגודל כבר יש בין כיתה א' ל-ב'? גם ככה בתחילת השנה התיק הזה נראה לי קצת גדול וכבד עליו מדי, ועכשיו הוא בדיוק בגודל המתאים בשבילו. נראה לי שהוא יכול להשתמש בו עד כיתה ג'-ד' לפחות, לא?

dafnapo

New member
תלוי בתיק, תלוי בילד, תלוי בעומס

אצלנו התיק של כיתה א' היה טוב לכיתה א' אבל כשהיו הרבה חוברות היה צפוף. אז הגדולה קיבלה תיק בכיתה ב' והוא כבר שלוש שנים משרת אותה נאמנה ואין לנו כוונה להחליף אותו בכיתה ה'.
הקטנה קיבלה את התיק של הגדולה בכיתה א' (היה במצב מצויין) ומאחר וסבלה מאותו עניין, קיבלה תיק חדש בכיתה ב'. התיק שלה מכיתה ב' עלה בזול ושווה ככה וצריך להחליף שוב

דרך אגב, התיק שכל אחת מהן השתמשה בו בכיתה א' היה במצב טוב מאד כך שילדה נוספת מילדות הפורום יכלה להנות ממנו כשהלכה לכיתה א'.

למעלה