מישהי יודעת איפה אפשר להבדק לתרום מוח עצם לנויה?
ש שירלי של תומר New member 11/9/02 #2 אם זה כמו לפני שנה אז אמורים להיות דוכנים בקניונים. אני בזמנו תרמתי בקניון הגדול בפ"ת. צריך לראות אם יש בקניון הזהב או משהו כזה...
אם זה כמו לפני שנה אז אמורים להיות דוכנים בקניונים. אני בזמנו תרמתי בקניון הגדול בפ"ת. צריך לראות אם יש בקניון הזהב או משהו כזה...
ש שירלי של תומר New member 11/9/02 #5 תודה על ההצעה אבל אני לא ממש נוהגת רק עד הגן של תומר ובחזרה וזה שתי דקות נסיעה. נהיה בקשר... בהצלחה בתרומה
תודה על ההצעה אבל אני לא ממש נוהגת רק עד הגן של תומר ובחזרה וזה שתי דקות נסיעה. נהיה בקשר... בהצלחה בתרומה
ר רומי^^ New member 11/9/02 #3 תתקשרי למ.ד.א והם יגידו לך בדיוק איפה אפשר לתרום, הכי קרוב לבית שלך. נתנו כרגע את המספר (1-800 משהו,,,) אבל לא הספקתי לרשום.
תתקשרי למ.ד.א והם יגידו לך בדיוק איפה אפשר לתרום, הכי קרוב לבית שלך. נתנו כרגע את המספר (1-800 משהו,,,) אבל לא הספקתי לרשום.
L ligo New member 11/9/02 #6 הבוקר אמרו בטלוויזיה שיהיו עמדות ברחבי הקניונים. אני גם רוצה לקפוץ להיבדק אבל לא יודעת אם זה כדאי לי כי אני מניקה ורק עכשיו ההמוגלובין שלי חזר לנורמל. מה אתן אומרות? אגב, אמא שלה מתאמנת איתי בסטודיו C
הבוקר אמרו בטלוויזיה שיהיו עמדות ברחבי הקניונים. אני גם רוצה לקפוץ להיבדק אבל לא יודעת אם זה כדאי לי כי אני מניקה ורק עכשיו ההמוגלובין שלי חזר לנורמל. מה אתן אומרות? אגב, אמא שלה מתאמנת איתי בסטודיו C
ש שירלי של תומר New member 11/9/02 #7 ליגו, אין בעיה, זה כולה בדיקת דם קטנה של פחות ממבחנה מלאה! זה לא כמו תרומת דם שאז חשוב שההמוגלובין יהיה תקין. ואגב, ראיתי שפרסמו מספר לבירורים: 1212392002
ליגו, אין בעיה, זה כולה בדיקת דם קטנה של פחות ממבחנה מלאה! זה לא כמו תרומת דם שאז חשוב שההמוגלובין יהיה תקין. ואגב, ראיתי שפרסמו מספר לבירורים: 1212392002
ל ליאור של חנה New member 11/9/02 #8 לא מדובר בלקיחת דם של תרומת דם אלא בחלקיק מבחנה לדעתי הלא מקצועית אין מניעה מכך עבורך אנחנו נבדקנו בסבב הקודם ליאור
לא מדובר בלקיחת דם של תרומת דם אלא בחלקיק מבחנה לדעתי הלא מקצועית אין מניעה מכך עבורך אנחנו נבדקנו בסבב הקודם ליאור