מישהי יודעת איפה יש חצאיות ארוכות?

מישהי יודעת איפה יש חצאיות ארוכות?

אבל לא מעפנות שמדגישות את הפולקעס אלא משהו סמי- מחמיא...אני צריכה לעבוד בבי"ס של דוסים...

DREAM111

New member
אצל כולם

בעונות ב-FLOWERS שם יש המון כדרך אגב שמתאימות למצב שאת מדברת עליו. אני מניחה שגם במתאים לי. דורין פרנפורקט ועוד ועוד

אני יודעת אבל...

זה כל כך מכוער עליי....זה בגד שלא נועד לשמנמוכות כמוני.... הייתי מוחה נגד הכפייה דתית אבל...משלמים לי... באסה. תודה מתוקה...נראה לי שאני אחטוף עצבים ואדפוק איזה מיני ורדרד... :)

חבי

New member
מה עם חצאיות מעטפת?(שהמלצתי עליהן)

אני יכולה לברר איפה קונים באזור המרכז. יש לי כתובת של חנות בי-ם.

DREAM111

New member
טולטל

מה עם חצאית צרה עד הברך? חצאיות כאלו בדר"כ מחמיאות מאוד לכולן גבוהות או נמוכות. מה שחשוב זה לא מיני שלא ישלחו אותך הביתה עם הורדרד. ואני איתך בנושא הכפייה הדתית.

may24

New member
רון מנדלמן

זהו מעצב בגדים החנות שלו נימצאת ברחוב שינקין בת"א אבל מנסיון שהייתי שם חולצה פשוטה עולה אצלו 350 שקלים והיא לא הכי גדולה כאילו דיי צרה בקיצור לא שווה את זה... אגב... הייתי היום בקרייזי ליין וקניתי שני מכנסיים פדלפון בצבע בורודו ושחור מה זה יפה.....חבל על הזמן

זה בסדר מתוקות

בשביל יום אחד אני לא הולכת להגזים...מצאתי סטארט אפ מעולה- לקחתי גופייה של אמא שלי (שהיא ארוכה יותר מהגופיות שלי) ולבשתי אותה בתור חצאית קצת מתחת לברך וכולם היו מרוצים... אוי מקורית שכמותי...אני עוד מנסה להתמודד עם זה שאני יצור פרודוקטיבי... :)

ריניני

New member
../images/Emo4.gif לא הבנתי

איך בדיוק לבשת את הגופיה בתור חצאית?? היא כל כך ארוכה שמגיעה לך עד מתחת לברך, או שעשית איזה קומבינה במותניים? תוכלי לפרט (באמת!)

אני חייבת להודות שזה לא רעיון שלי..

זאת בעצם המצאה של קיבוצניקיות...זה נוגע אך ורק לגופיות עם כתפיות-פס: שמים את הפס שסביב החזה בגופיה ואליו מוחברות הכתפיות ושמים אותו סביב המתניים, מכניסים את הכתפיות פנימה ובדרך כלל עושים את זה על מכנס כשי שזה יראה כאילו יש חצאית מיני על המכנס וזה מוסיף צבע ויוצר לוק די מגניב. עכשיו בגלל שהגופייה שלקחתי הייתה בכוונה גדולה וארוכה אז כששמים את החלק שמעל החזה סביב המתניים היא מגיעה עד מתחת לברך וזהו...ואני שונאת ילדים קטנים... ותודה לבנות הקיבוץ מהתיכון שהביאוני עד הלום... :)

למעלה