מישהי יודעת את הכתובת של ראומה

אינצה

New member
מישהי יודעת את הכתובת של ראומה

ואולי עוד מקומות מומלצים לטבעות (לי ולו)?

*שיר

New member
ראומה, טבעות,אבן גבירול 50

6965173

סיגל2

New member
את הטבעת שלי קנינו בחנות "בטבעת זו"

בדיזינגוף סנטר. יש להם מבחר רב.

גמוס בסוף דיזינגוף.

טבעות מאד מיוחדות בעיצובים מקוריים ומכל הסוגים: גדולות וכבדות, דקות ועדינות. כמו כן שמענו פה הרבה על חנות רביד בקניון אביב.

*שיר

New member
אנחנו קנינו ב"סתם" חנות בקניון

איילון. דווקא שם היו הרבה טבעות שמצאו חן בעינינו. לדעתי אם אתם לא מחפשים משהו ממש מיוחד, אין סיבה לא ללכת לחנות תכשיטים רגילה. ודרך אגב, ברביד הטבעות מאוד יפות אבל גם פשוטות. אני לא יודעת מה את מחפשת ואם זה מתאים לך.

אינצה

New member
אנחנו מחפשים

טבעות פשוטות שיהיו מיוחדות ושיהיה איזשהו אלמנט כלשהו שיהיה דומה בשתי הטבעות שלי ושלו. הגזמנו?

*שיר

New member
בכלל לא הגזמתם!

זה מאוד רומנטי בעיני לקנות טבעות דומות!

אינצה

New member
: )

האמת היא שהיינו כבר ב"בטבעת זו" וגיא ראה שם טבעת מאוד יפה. אבל אני לא ראיתי שום דבר שמזכיר אותה. חוץ מזה, קצת התאכזבתי מהחנות. חברים שלי אמרו לי שיש שם את כל מה שנראה במקומות האחרים. בפועל, זה לא ממש נכון. יש אמנם מבחר גדול של טבעות אבל אני לא ראיתי אף טבעת שהפילה אותי. אני יודעת בוודאות שיש דברים יפים ומיוחדים וגם פשוטים, צריך פשוט ללכת למקומות הנכונים ולכן שאלתי אתכן.

הילית*

New member
אנחנו קנינו ביובל קרייתי בדיזינגוף

הוא די יקר אבל מצאנו שם מה שאהבנו

אתי@

New member
הטבעת שלי היא כמו של בצ´ול בדיוק

בצ´ול קנתה אותה ב"מילר", ואני בסתם חנות בשם "לירן" (יש סניפים בחולון ובראשל"צ). אני מתארת לעצמי שאני שילמתי פחות. כדאי להסתכל גם בחנויות רגילות ולא רק ברשתות היוקרתיות.

ראומה מדהימה...

אנחנו קנינו לו ולה שם, במחיר יותר מסביר, וראומה עצמה מקסימה... אגב, כמעט וקנינו ב"בטבעת זו", והתברר שהטבעות שאהבנו הן של ראומה, ועולות שם כפול.

למעלה