מישהי יודעת לגבי אישורים במאוחדת?

מצב
הנושא נעול.

אני צריכה להגיש טפסים למחזור - IVF ולא יודעת תוך כמה זמן ייתנו לי אישור. אני בלחץ כי הטיפול מתוכנן לעוד כ- 20 יום מקסימום. הרופא אומר שאם אין אישור- לא עושים טיפול (אלא אם כן אני משלמת באופן מלא) מישהי יודעת? והאם באיכילוב מאשרים טיפול על סך התחייבות לפני שהקופת חולים מאשרת? (אולי הרופא לא יודע) תודה

בקופת חולים מאוחדת בירושלים האישור

אני צריכה להגיש טפסים למחזור - IVF ולא יודעת תוך כמה זמן ייתנו לי אישור. אני בלחץ כי הטיפול מתוכנן לעוד כ- 20 יום מקסימום. הרופא אומר שאם אין אישור- לא עושים טיפול (אלא אם כן אני משלמת באופן מלא) מישהי יודעת? והאם באיכילוב מאשרים טיפול על סך התחייבות לפני שהקופת חולים מאשרת? (אולי הרופא לא יודע) תודה
בקופת חולים מאוחדת בירושלים האישור
ממש מהיר, את שולחת בפקס וכבר אחרי יום יומיים יש אישור אם דוקטור אורן הרופא המחוזי נמצא בעבודה. אח"כ את רק מתקשרת למרפאת נשים ואומרת את ת.ז שלך ומיד מקבלת את התשובה כי הם רואים את זה על צג המחשב. בהצלחה.

לא מכירה את התהליך במאוחדת

לא מכירה את התהליך במאוחדת
בכללית הם אומרים שזה לוקח שבועיים. אם אין פרטים חסרים בתיק (כמו שהיה במקרה שלי) אין סיבה שזה לא ייקח פחות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה