מישהי יודעת מה התשלום לגן עירייה?

מישהי יודעת מה התשלום לגן עירייה?

אני חד הורית...ולא מקבלת מזונות...בשנה הבאה ביתי תלך לגן עיריה...מעניין אותי לדעת כמה יעלה התשלום לטרום חובה(תהיה בת 4)

Mon951

New member
עד כמה שזכור לי זה תלוי בהכנסות שלך

זה תלוי אם את עובדת או לא,אם כן אז גובה המשכורת,כמה נפשות יש בבית וכו. אני בזמנו שילמתי פחות ממאה ש"ח.

ואני שילמתי

682 ש"ח שזו דרגה 10 הדרגה הכי גבוה . { לא התחשבו שאני אם חד הורית ללא מזונות , פשוט הברוטו היה גבוה מידי ..... } זה תלוי בהכנסות שלך .

אני שלמתי 180 ש"ח לחודש

לא כולל דמי הרשמה שנתית שזה 450 ש"ח לערך... אני מדברת על ילדים מגיל 3 לא מופסדים...

מופסדים הכוונה -

אם הילד נולד יום לפני התאריך המיוד להרשמה הוא נקרא מופסד ותצטרכי לשלם 600 -700 ש"ח לחודש אם הילד\ה בתאריך שהעריה קבעה אז זה בסדר תשלמי רגיל 180 לערך למשל הבת שלי היום היא בת 8 אבל לפני גיל 3 לפני גן טרום חובה הייתה מופסדת (נולדה 2 יומיים לפני התאריך)זה לא מעניין את העריה אמרו לי או שתשאר בבית אושיש אפשרות כן לקלוט אותה לגן בתשלום מופחת ממעון אני מקווה שהבנת אותי

עוד דבר-הייתי נשואה די אז-אני לא יודעת בבירור

אם יש הנחות לחד הוריות בגן עיריה

המדינה קובעת...

בעיתונים המקומיים רשום הרשמה מתאריך מסויים- (תאריכי לידה ) תעקבי ולי לא ניראה שהיא מופסת כי היא תיהיה בת 4 זה בסדר הבת שלי לא היה לה אפילו גיל 3 ואם קיבלת מהערייה זימון לרשום את הילדה לגם אז זה בסדר לגבי הנחה הילד שלי גם בגן חובה-אני לא מקבלת שום הנחה... אני לא דרך ביטוח לאומי -אין לי קשר איתם חוץ מקצבת ילדים תמיד תבררי עוד-העצות שלי והמידע שלי אולי לא רלוונטי וכנל לגבי אנשים מיעצים אחרים עדיף לפנות לעריה בטלפון אפילו ולברר לגבי הכל...

EFRATY10

New member
באיזה עיר משלמים 180 ש"ח לגן עיריה????

אצלנו בקריות זה 700 ש"ח.

מה 700 מה זה מעון??.

או ששילמת בגלל שהילד שלך היה מופסד אני שימתי סכום כזה גם שהילדה שלי הייתה מופסת

וואלה את ממש מחדשת לי-איך זה קפץ ככה?

אני חייבת לברר את הנושא לא יכול להיות אברר ואחזיר לכם תשובה במשך השבוע

Mon951

New member
זה כבר היה המחיר כשהבן שלי היה בגן

והוא היום בכיתה ב'. אני שילמתי פחות ממאה ש"ח כי הייתה לי הנחה אבל 700 בהחלט היה המחיר המלא. אגב לצהרון של הגן שילמו אז 800 ש"ח ולצהרון לא הייתה אפשרות להנחה בכלל!!!!

למעלה