מישהי יודעת מה זה מחבת גריל עבה?

אורי ב ד

New member
מישהי יודעת מה זה מחבת גריל עבה?

קראתי מתכון לדג וכתוב להשתמש במחבת הזו. אני לא יודעת במה מדובר. מישהי יכולה לעזור ולהסביר לי?
 

טיפוטף

New member
אני לא בטוחה אבל נדמה לי שזה מה שיש

לנו. יש לנו מחבת מאוד עבה וכבדה שעשויה מיציקת ברזל. ועלתה בהתאם. אני לא יודעת אם לא התכוונו במתכון שלך לאיזה סוג של מחבת עם פסים לצלייה. בכל אופן מה שחשוב שכולן ישימו לב, זה שזה הכלי הבטיחותי יותר לטיגון - בניגוד למחבתות אלומיניום וטפלון שלא הכי בריא לאכול את החלקיקים שלהן בתוך האוכל... והיא מתנהגת בדיוק כמו טפלון. אפשר לשים מעט מאוד שומן ולא נשרף.
 

אורי ב ד

New member
קנית בחנות מיוחדת?

וכמה היא עלתה? חוץ מזה, יש מחבת עם פסים לצלייה?
 

1אורניתה

New member
יש לי כזאת

קיבלתי אותה מנה היא נראית משהוא לא זול בכלל,עשויה פלדה,מצופה טפלון עם פססים בולטים. אני אשית משתמשת בה מעט כי האוכל נדבק אם לא שמים הרבה שמן ,היתרון זה עעושה על האוכל פסים של צריבות כאילו היה בגריל.
 

טיפוטף

New member
לא זוכרת איפה קנינו

אבל היא עלתה איזה 300 ש"ח או משהו כזה. לדעתי יש גם עם פסים. ואצלי לא צריך כל כך הרבה שמן, אני שמה ממש מעט, ושופכת את השאריות שיש לאחר שהמחבת חמה, כך שהיא ממש רק קצת מצופה בשמן. יש לנו גם ווק שעשוי מאותו חומר.
 

טיפוטף

New member
תיזהרי שלא ייכנס לך זבוב לפה אתי...

נבהלת מהמחיר? לפחות היה שווה את הכסף. האמת שצריך לחשוב על הדברים האלה. את יודעת שאני לא פנאטית אבל אני משתדלת לחשוב על העניינים האלה. תחשבי מה אנחנו אוכלים מהמחבתות המגורדות האלה! דרך אגב אני הפסקתי להשתמש במיקרוגל כמעט לחלוטין וכשכבר אין ברירה (מטעמי זמן) - רק עם פיירקס ומכסה פיירקס ובשום אופן לא עם כלי פלסטיק/פלסטיק נצמד.
 

קלריסה

New member
למה רק פיירקס?

את מוכנה להסביר כדי שגם אנחנו נפסיק לעשות דברים לא טובים?
 
למעלה