לנו. יש לנו מחבת מאוד עבה וכבדה שעשויה מיציקת ברזל. ועלתה בהתאם. אני לא יודעת אם לא התכוונו במתכון שלך לאיזה סוג של מחבת עם פסים לצלייה. בכל אופן מה שחשוב שכולן ישימו לב, זה שזה הכלי הבטיחותי יותר לטיגון - בניגוד למחבתות אלומיניום וטפלון שלא הכי בריא לאכול את החלקיקים שלהן בתוך האוכל... והיא מתנהגת בדיוק כמו טפלון. אפשר לשים מעט מאוד שומן ולא נשרף.
קיבלתי אותה מנה היא נראית משהוא לא זול בכלל,עשויה פלדה,מצופה טפלון עם פססים בולטים. אני אשית משתמשת בה מעט כי האוכל נדבק אם לא שמים הרבה שמן ,היתרון זה עעושה על האוכל פסים של צריבות כאילו היה בגריל.
אבל היא עלתה איזה 300 ש"ח או משהו כזה. לדעתי יש גם עם פסים. ואצלי לא צריך כל כך הרבה שמן, אני שמה ממש מעט, ושופכת את השאריות שיש לאחר שהמחבת חמה, כך שהיא ממש רק קצת מצופה בשמן. יש לנו גם ווק שעשוי מאותו חומר.
נבהלת מהמחיר? לפחות היה שווה את הכסף. האמת שצריך לחשוב על הדברים האלה. את יודעת שאני לא פנאטית אבל אני משתדלת לחשוב על העניינים האלה. תחשבי מה אנחנו אוכלים מהמחבתות המגורדות האלה! דרך אגב אני הפסקתי להשתמש במיקרוגל כמעט לחלוטין וכשכבר אין ברירה (מטעמי זמן) - רק עם פיירקס ומכסה פיירקס ובשום אופן לא עם כלי פלסטיק/פלסטיק נצמד.