מישהי יודעת מה עם אנה?

דליה ח

New member
אנה חוזרת לארץ ב- ראשון / שני לחודש אוקטובר

משיחה עם אחותה הבנתי שהכל שם הסתדר , והם חוזרים בתחילת חודש אוקטובר. אני מקווה שהיא תמצא את הזמן לעדכן אותנו , אני מתארת לעצמי שה"נחיתה" תהיה קשה, עם כל המשתמע מכך שהיא חוזרת עם ילד שהכל חדש לו. אבל אנחנו מכירים את אנה, היא אשה אמיצה שעשתה דרך ארוכה מאוד להגיע לאן הגיעה, עם סבלנות ולא מעט ייסורים. אנחנו מחכים לה, לתמוך ולפרגן.......................דליה

שרון123

New member
אנחנו טסים ב 1.10 וחוזרים ב 8.10

אז לא אהיה כאן ביום שהיא תחזור. מקווה שאוכל להיכנס משם ולברך אותה

koval10

New member
../images/Emo160.gifשלום לכולם אנחנו חזרנו!!!

חזרנו עם בן חדש, בן שנתיים וחודש, קראנו לו עידו. הוא מקסים ואנחנו שמחים שהוא אתנו. למרות שהמסע היה קשה, פיזית ונפשית, להיות בבית עם ילד חדש עוד יותר קשה (בנסיבות שלנו). חזרנו היום בלילה. לא יכולתי לעדקן מאוקראינה כי אין שם אינטרנט בדירות שכורות, רק באינטרנט-קפה ולא יצא לנו להיות קרוב לאחד כזה. בבית הכל השתנה, אחותי סידרה בלעדי את החדר של גיל, הכינה אותו לדייר חדש. יש לי עוד הרבה עבודה, אבל אני עוד לא מוכנה לזה. רגשי אשמה אוכלים אותי, איך אני יכולה להקשר אל ילד אחר? למרות שאני מפרידה בין הדברים, בכל זאת אני מרגישה באיזה שהו מקום בוגדת. בתי דניאל קיבלה חופשה שלא זכתה לה מעולם, היה לה ממש כיף! יש לנו קרובי משפחה רחוקים באוקראינה והם הקלו מאד על השהות שלנו שם.
אני מתה לשון ואמשיך לקרוא, לעדכן ולהתעדכן מחר. לילה טוב לכל חברי הפורום. ליל מנוחה

למעלה