מישהי יודעת מה קורה עם ג´סי

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
מישהי יודעת מה קורה עם ג´סי../images/Emo35.gif

מקווה שהכל בסדר

jess ועוד

New member
בנות בוקר טוב

אני בסדר בחתיכה אחת גדולה עדין לא הסכימו לזרז לי את הלידה אין לי מושג מה "הנשמה הטובה" מפורום הריון שסיפרה סיפורים בזמן שישנתי אחרי ארוחת ערב ענקית אצל ההורים שלי (שם הייתי כל היום אתמול) בכל מקרה הכל בסדר !!! תודה

אתי@

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo140.gif

עצוב שיש אנשים רעים כאלה... ולמה לא זירזו לך את הלידה?

jess ועוד

New member
אני בעד הטבעי

בכל מקרה לא מומלץ לזרז לפני סוף שבוע 41 בגלל שהטווח של טעויות בחישוב ביוץ הוא של שבוע בערך זאת אומרת תאריך הלידה המשואר מחושב לפי ווסת אחרון וביוץ קורה בגוף בין 10-16 יום אחרי הווסת אז טווח ביטחון של טעויות הוא בין שבוע לשבועיים .... חוץ מזה שבבית חולים ליס-איכילוב שם אני רוצה ללדת מאמינים שיש לגוף לעשות את שלו בלי להתערב .

fila

New member
שמחה לשמוע....../images/Emo24.gif

יש "נשמות טובות ומשועממות" בכל מקום מסתבר.... תחזיקי מעמד

הילית*

New member
אומרים שאף אחד לא נשאר בבטן

זה עניין של שעות או יום יומיים של המתנה ואח"כ יהיה לך אותה פנים אל פנים לתמיד !!! המון הצלחה !

Ronnie*

New member
טוב לשמוע שהכל בסדר...

זה היה מדאיג. ואל תדאגי, אני בטוחה שהנסיכה תצא בקרוב...

רגועה שהכל בסדר

כי אתמול הייתי בדום-לב ממהודעה המגעילה הזו בפורום הריון ולידה... העיקר ששתיכן בסדר ומקסימום יקח עוד קצת... לכל בי"ח יש את הגישה שלו, ומכמו שזה נשמע- את באותו ראש כמו החבר´ה של ליס... אז יאללה, תחזיקי מעמד עוד שבוע ותהני מלילות אחרונים של שנה שקטה...

kisses

New member
גסי אהובה אני שמחה לשמוע שהכל טוב

כשקראנו אתמול אני ואלון את ההודעה של ה"נשמה הטובה" חטפנו שוק; היית צריכה לראות את הפנים של אלון; הוא מזה חטף קריזה ונורא שמח לשמוע שזה בדיחה אכזרית ושאת בסדר גמור אני מוסרת לך ולמיקה המון חיבוקים ונשיקות
אוהבת

nikit1

New member
טוב לשמוע שהכל בסדר,

הילדונת תצא כשתהיה מוכנה (...Any time now ) יום טוב!

dorlim

New member
OK עכשיו אני רואה....

יקירתי, אמא שלי אומרת כל עקבה זה לטובה. אני בטוחה שיש לה הסיבות שלה ושכהיא תצא זה יהיה בדיוק בזמן המתאים
בהצלחה

danaziv

New member
בוקר טוב ג´ס../images/Emo42.gif

שמחה לשמוע ממך,מסתבר שיותר מידי טוב לה בג´קוזי אה? תחזיקי מעמד.

למעלה