מישהי יודעת מה קורה עם "רוצה"?

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member

איך היא מסתדרת? מה שלום התינוק? דואגים לה פה בבית

תודה על ההתעניינות יקירתי

אני מצליחה מדי פעם לגנוב רגע ולקרוא כאן אבל ממש לא מוצאת זמן לכתוב ברמה הראוייה. אני שמחה עם החדשות הטובות ונעצבת עם הפחות משמחות. התינוק שלי בסדר. עולה יפה במשקל, למרות שעדיין לא יצא לגמרי מהצהבת. עדיין לא קל לנו. יש לנו בעיות קשות בענייני הנקה ואני עדיין לא מוכנה לוותר ולעבור לתחליפים. זה גובה מכולנו מחיר קשה, כי אני שואבת בטירוף ובקושי ישנה. הילדים הגדולים שלי ממש סובלים מזה, כי כמעט שאין להם אמא בימים האלה. מהבחינה הזו מזל שבעלי בבית... דעו לכן שאני עוקבת אחרי כולכן ומתפללת לחדשות נפלאות. מקווה לעלות במהרה על דרך המלך ולחזור לשפיות.

אמאלה2

New member
שמחה לשמוע ממך

אני מצליחה מדי פעם לגנוב רגע ולקרוא כאן אבל ממש לא מוצאת זמן לכתוב ברמה הראוייה. אני שמחה עם החדשות הטובות ונעצבת עם הפחות משמחות. התינוק שלי בסדר. עולה יפה במשקל, למרות שעדיין לא יצא לגמרי מהצהבת. עדיין לא קל לנו. יש לנו בעיות קשות בענייני הנקה ואני עדיין לא מוכנה לוותר ולעבור לתחליפים. זה גובה מכולנו מחיר קשה, כי אני שואבת בטירוף ובקושי ישנה. הילדים הגדולים שלי ממש סובלים מזה, כי כמעט שאין להם אמא בימים האלה. מהבחינה הזו מזל שבעלי בבית... דעו לכן שאני עוקבת אחרי כולכן ומתפללת לחדשות נפלאות. מקווה לעלות במהרה על דרך המלך ולחזור לשפיות.
שמחה לשמוע ממך
קחי את הזמן להתאקלמות, אנחנו פה נשמור על הבית, בתקווה שתחזרי תמצאי אותו ריק מדיירים
הצהבת תעבור לגמרי ואת בקרוב תשכחי את זה. צהבת ילודים היא מחלה מאוד שכיחה והתינוק בקושי מרגיש בה. בקשר להנקה - הבנתי מחברות שהיועצות של לה-לצ'ה ממש עוזרות וכדאי להזמין לביקור בית. מקווה שהימים (והלילות) יהפכו להיות קלים יותר במהרה

העין ה 3

New member
הי רוצה,

הי רוצה,
שמחים לשמוע עדכונים. יש יועצת הנקה שכבר המליצו עליה מספר פעמים ב"הורים לאחר טיפולים". אמרו שהיא מדהימה והרבה אמהות הצליחו בזכותה למרות שכבר עמדו לוותר. אם תרצי, אשאל בפורום את שמה ואיך משיגים אותה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה