מישהי יודעת

מצב
הנושא נעול.
מישהי יודעת../images/Emo35.gif

מישהי יודעת

בוקר טוב בנות, אני אחרי הזרעה. הרופא ביקש ממני לקחת מהיום, אסטרופם (ע"מ שהרירית לא תיפול) ובנוסף את "הפנינים"
. לפי מה שלי ידוע,הפנינים אמורות להספיק (תמיכה במידה ויש הריון לא?) תודה

אני לא בטוחה...

מישהי יודעת

בוקר טוב בנות, אני אחרי הזרעה. הרופא ביקש ממני לקחת מהיום, אסטרופם (ע"מ שהרירית לא תיפול) ובנוסף את "הפנינים"
אני לא בטוחה...
הפנינים הם פרוגסטרון בלבד. נדמה לי שבאסטרופם יש עוד משהו... בכל מקרה, מה אכפת לך? אחרי כל מה שעברת, מה זה עוד כדור ביום?

../images/Emo9.gifפעמיים ביום,סתם סקרנית ../images/Emo9.gif |תודה

אני לא בטוחה...
הפנינים הם פרוגסטרון בלבד. נדמה לי שבאסטרופם יש עוד משהו... בכל מקרה, מה אכפת לך? אחרי כל מה שעברת, מה זה עוד כדור ביום?
פעמיים ביום,סתם סקרנית
|תודה

גמני קיבלתי אסטרופם לחזק רירית

אני לא בטוחה...
גמני קיבלתי אסטרופם לחזק רירית
להריון בשתי הפעמים שהצליח ..... אז בהצלחה....

babyh

New member
באסטרופם יש E2

מישהי יודעת

באסטרופם יש E2
שבונה את הרירית ומעבה אותה. וכידוע אם הרירית לא מספיק עבה סיכויי הקליטה נמוכים... הפרוגסטרון שבפנינים נועד לתמוך בהריון, אם יהיה.. בהצלחה!

חתיכת שם בחרת לך ../images/Emo99.gif אהבתי!

באסטרופם יש E2
שבונה את הרירית ומעבה אותה. וכידוע אם הרירית לא מספיק עבה סיכויי הקליטה נמוכים... הפרוגסטרון שבפנינים נועד לתמוך בהריון, אם יהיה.. בהצלחה!
חתיכת שם בחרת לך
אהבתי!
תודה לך.

גם אני עוד לא נתקלתי באסטרופם אחרי

מישהי יודעת

ההזרעה, אבל אני בטוחה שיש עוד המון פרוטוקולים שלא נתקלתי בהם והם תקפים, טובים ונכנסים בעזרתם להריון. אז הנה נכנסת לשבועיים ה"חביבים" ביותר של תקופת הטיפולים, השבועיים של ההמתנה (באנגלית זה מכונה 2WW שהם THE TWO WEEK WAIT), אז שיעבור מהר, לא לשכוח להסיר נעליים כדי לא להשאיר סימנים על הקירות, ושתבשרי לנו בסופם על תוצאה חיובית! מחזיקה אצבעות חזק חזק!!!!

../images/Emo9.gif בוקר טוב לך רוצה...

ההזרעה, אבל אני בטוחה שיש עוד המון פרוטוקולים שלא נתקלתי בהם והם תקפים, טובים ונכנסים בעזרתם להריון. אז הנה נכנסת לשבועיים ה"חביבים" ביותר של תקופת הטיפולים, השבועיים של ההמתנה (באנגלית זה מכונה 2WW שהם THE TWO WEEK WAIT), אז שיעבור מהר, לא לשכוח להסיר נעליים כדי לא להשאיר סימנים על הקירות, ושתבשרי לנו בסופם על תוצאה חיובית! מחזיקה אצבעות חזק חזק!!!!
בוקר טוב לך רוצה...
ראשית אשאל לשלומך... אני מקווה שאת בסדר והכל מתקדם יפה
הטיפול הנוכחי התחיל רע (זקיקים קטנים מאוד ותגובה עלובה ביותר לגונל),אולי יסתיים בטוב?
הטיפול התחיל עם 3 גונל F+צטרוטייד ולבסוף כוריגון והזרעה. ועכשיו לתמיכה קיבלתי אסטרופם+"פנינים". הזרעה אחרונה יצאה לדרך,תחזיקו לי אצבעות חזק. תודה לכולכן.

../images/Emo4.gif מישהי יודעת מה שלום אמא של

בוקר טוב לך רוצה...
ראשית אשאל לשלומך... אני מקווה שאת בסדר והכל מתקדם יפה
הטיפול הנוכחי התחיל רע (זקיקים קטנים מאוד ותגובה עלובה ביותר לגונל),אולי יסתיים בטוב?
הטיפול התחיל עם 3 גונל F+צטרוטייד ולבסוף כוריגון והזרעה. ועכשיו לתמיכה קיבלתי אסטרופם+"פנינים". הזרעה אחרונה יצאה לדרך,תחזיקו לי אצבעות חזק. תודה לכולכן.
מישהי יודעת מה שלום אמא של
נתנאל?

קייצית

New member
טוב לשמוע ../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

אני בסיידר תודה רבה
מתאוששת השבועות האחרונים התישו אותי שבועות של דימומים גובות את המחיר ולגוף שלי לא נותרה אנרגיה רבה אז נחים ומתאוששים
טוב לשמוע

באמת עברת המון בתקופה האחרונה ממש רכבת הרים. טוב שאת נחה קחי לך את הזמן פנקי את עצמך
- מגיע לך !!

שתיהיה היתאוששות קלה ומהירה עד כמה

אני בסיידר תודה רבה
מתאוששת השבועות האחרונים התישו אותי שבועות של דימומים גובות את המחיר ולגוף שלי לא נותרה אנרגיה רבה אז נחים ומתאוששים
שתיהיה היתאוששות קלה ומהירה עד כמה
שאפשר ...... ושיהיה בהצלחה בהמשך

אמאלה2

New member
כלנית טוב לשמוע ממך

אני בסיידר תודה רבה
כלנית טוב לשמוע ממך
ומקווה מאוד שההתאוששות תהיה מהירה עד כמה שאפשר. חושבת עליך ומקווה כל-כך שמעתה יהיו רק עליות

אםל2

New member
קצת דאגנו לך כאן, כלנית

אני בסיידר תודה רבה
קצת דאגנו לך כאן, כלנית
מקוה שתתאוששי במהרה, פיזית ונפשית. מאחלת לך המון כוח להתחיל מחדש והמון המון הצלחה. עקבתי אחר הסיפור שלך בדריכות, שמחה, ואחר כך כאב גדול. מקוה איתך שבפעם הבאה יהיה סוף טוב, שמח ועגול. חיבוקים
אםל2

חושבת עליך הרבה, כלנית

אני בסיידר תודה רבה
חושבת עליך הרבה, כלנית
מקווה להתאוששות מהירה אחרי המנוחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה