מישהי יכולה להלוות את הספר של אילנה

pregy

New member
מישהי יכולה להלוות את הספר של אילנה

שמש וגרה באזור השרון? לפני שאני רצה לקנות?

pregy

New member
אם יקבעו אותו ל 11.1 נראה שכן

אשמח להיות בקשר לקראת

g a n i

New member
|prj|אם דרקונית לא תרצה את"טבעי..."

אולי נתחלף באופן זמני?

אלמה1

New member
../images/Emo207.gif מישהי יודעת איפה משיגימותו?

התקשרתי לאילנה אבל היא אמרה שנגמרו לה כל העותקים שלה ושהיא עובדת עכשיו על מהדורה חדשה שתצא עוד כמה חודשים - אין לי כמה חודשים
. אולי מישהי יודעת איפה ניתן להשיגותו? בכלל, יש טעם לקנות גם אותו אם כבר יש לי את לידה פעילה?

POOH*

New member
לדעתי לא...

בעיני לידה פעילה מספיק. אבל כשאקבל חזרה את העותק שלי של הספר אשמח להשאיל למי שתרצה.. POOH

g a n i

New member
לדעתי כן../images/Emo13.gif

את לידה פעילה לא אהבתי (אני מוכרתותו) ואת הנ"ל קניתי
2 (אחרי הלידה
) ואהבתי. הוא פחות פרקטי ויותר כללי מבחינת הידע (אפילו טיפה שטחי לפעמים), אבל כתוב מסודר ומוצלח. "לידה" מאוד פדגוגי ומייגע בעיני, קצת מטיף. אולי אם הייתי חדשה לתחום לחלוטין הוא היה "פוקח את עיני" אבל as is לא אהבתי.

אורניקי

New member
הוא בכלל לא דומה ללידה פעילה!

זה ספר אחר, למי שחושבת על לידת בית הוא חובה. (למי שצריכה לשכנע את בן הזוג גם...) ספר מצויין לפי דעתי גם למי שלא חושבת ללדת בבית, לא כתחליף לספר כוללני יותר כמו לידה פעילה או טבעי ללדת, אלא כתוספת. יש שם אינפורמציה שלא מצויה בספרים אחרים, היות והוא מיועד ליולדת בבית, שצריכה לבדוק את עצמה לבד אחרי הלידה למשל (להכיר כמויות של דימום וכו') יש שם תשובות לשאלות שמתעוררות למעוניינים ללדת בבית, וגם הרבה סיפורי לידה מרתקים. (כולל של לידות שהתחילו בבית והסתיימו בבי"ח)

אלמה1

New member
אם כך

כנראה שכדאי שאני לפחות אעיף מבט בספר. אזני שואלת שוב מישהי יודעת איפה משיגימותו? אולי מישהי מעונינת למכור או להשאיל לי?

יש אותו בדיאדה ת"א

ואני יכולה לתת אחרי הלידה שתהיה בסוף ינואר , עדיין משתמשת בו...

big lul

New member
i have the book

and finished reading it. if someone is interested she can send me a meser. i just have to talk with my benzug. we live a bit to the north.

../images/Emo207.gifמחפשת להשאיל את "טבעי ללדת"

קניתי את "לידה פעילה", קראתי אותו פעם אחת ומתכוונת לחזור אליו שוב במהלך ההריון. אך בהיותי תולעת ספרים, אשמח לקרוא גם את "טבעי ללדת", אם יש למישהי להשאלה אשמח מאוד
אם מישהי קראה את שניהם וחושבת שהם סותרים או שזה יכול סתם לבלבל לקרוא את שניהם, גם זו תשובה
והמלצות נוספות לקריאה (רק בעברית אני עצלנית מדי לקרוא אנגלית) בכל נושא שקשור להריון, לידה ובמיוחד הכנה להורות, יתקבלו בשמחה.

אם פי 3

New member
יש לי את שלושתם, להשאלה

למרות שצריכה לבדוק בבית, זמינות (אחד לפחות מושאל כרגע, אבל אני לא זוכרת איזה). יש לי גם את SILENT KNIFE ללנל"קיות. אם מישהי רוצה, שתשלח מסר.

למעלה