מישהי יכולה להמליץ על רועי משיח לגרידה?

מישהי יכולה להמליץ על רועי משיח לגרידה?

היי , מישהי עשתה גרידה אצל ד"ר רועי משיח ויכולה להמליץ ?

שירהד1

Member
מנהל
לא מכירה,

משום מה חשבתי שכבר את אחרי.
אני ממש רוצה לקוות עבורך שתהיי אחרי. ככל שתתלבטי יותר ותדחי את זה יותר, כך הלחץ רק ילך ויגדל.
אני שוב רוצה לנסות ולהרגיע מעט לגבי הפרוצדורה. הרופאים והרופאות שעוסקות בכך מיומנים מאוד. ברוב רובם של המקרים אין בכלל סיבוכים והפרוצדורה עוברת בצורה חלקה וקלה בהיבט הפיזי (וגם אם יש שאריות או הידבקויות- זה לאו דווקא קשור לרופא/ה).
אני בהחלט מודעת לגיל שלך כעת והחרדה מובנת, אך ככל שהקץ יידחה- הלחץ רק יעלה, וחבל. תנסי לסיים עם זה השבוע. שיהיה בהצלחה!

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה לנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

את לגמרי צודקת ותודה על המילים המחזקות

תשמעי השתגעתי לגמרי בגלל העניין הזה , זו הפלה שניה ובקודמת בגלל שהיתה בשבוע לא מתקדם עשיתי הפלת בית. הפעם הזו חוויתי כ"כ הרבה הפחדות לגבי הפרוצדורה שממש נכנסתי לשיתוק. האמת שקיוויתי גם הפעם שאוכל לתת להפלה טבעית להתרחש אבל אני לא משוכנעת שאוכל לעמוד בכל המהלך של הפלה כזו עם גודל שק ההריון וגודל העובר , שלא נדע.....
והמון תודה

שירהד1

Member
מנהל
"והעיקר לא לפחד כלל"-

כלומר, ברור שאי אפשר שלא לפחד, אבל מה שחשוב זה לא לתת לפחד לשתק.
אני לא יודעת מי הפחיד אותך מהפרוצדורה. מקווה שהפחד לא נובע מקריאה בפורום...באמת שאני רוצה להרגיע. בתור מי שעברה 5 גרידות- אני חוזרת וכותבת לך שהרופאים והרופאות מיומנים בכך מאוד. אני לא מזלזלת בכך שמדובר בפרוצדורה רפואית, אבל עושים אותה כל כך הרבה, והמיומנות בה היא רבה מאוד.
יאללה- תקבעי, תעשי ותהיי כבר אחרי!

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה לנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

מחזקת את מה ששירה כתבה לך

רוב הנשים לא חוות שאריות והידבקויות, לא אחרי גרידה ולא אחרי ציטוטק.
הרבה מהכותבות כאן הן נשים שעברו יותר (או הרבה יותר) מהפלה אחת. הרבה מהכותבות הן נשים שההפלות שלהן היו מורכבות ודרמטיות.
בהקשר של הפלות מורכבות, אני מתרשמת שהפורום לא משקף את המציאות.

פעם אחת הרופאות הבכירות שבדקה אותי, אמרה לי שמי שהיתה לה שארית בהפלה אחת, נמצאת בסיכון רב יותר לשאריות בהפלות הבאות.
כך שלדעתי גם שאריות וגם הידבקויות לא בהכרח מעידות על מיומנות הרופא.

בניגוד לשירה שלמיטב ידיעתי נסמכה בעיקר על הרפואה הציבורית, ובעקבות המסע האישי שלי, בשנים האחרונות אני בוחרת לעשות את כל הפרוצדורות ברפואה הפרטית.
כשאני בוחרת רופא פרטי אני:
בוחרת במי שנראה לי הכי מיומן.
בוחרת במי שיש לו יחסי אנוש טובים. הוא לא צריך לבכות איתי על המסע הארוך שאני עוברת, אבל אני מצפה שהוא יהיה רגיש.
בוחרת במי שיאפשר לי להיות מעורבת בהחלטות שנוגעות לטיפול בי.
קונה את הזכות להתקשר לסלולרי האישי של הרופא אם יש בעיה, גם אם הבעיה צצה בשישי בצהריים (קרה לי).

בהתחשב בגילך, אני מבינה את הרצון ללכת לרופא פרטי וסביר להניח שלו אני במקומך, הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק.

מאחלת לך שיעבור בשלום ובלי דרמות.

למעלה