מישהי יכולה לעזור לי?

olivninja

New member
מישהי יכולה לעזור לי?

אני רוצה לסרוג את הדוגמה בקישור אבל אני לא ממש מבינה את ההוראות... מישהי יכולה לתרגם לי אותן?

88hentai88

New member
מדובר כאן בסריגת גלים פשוטה

ובסיסית. שורה 1. עמוד בעין רביעית מהמסרגה, *דלגי על 2 עיני שרשרת, (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת, עין שרדרת, דלגי על 2 עיני שרשרת הבאות, עמד בהבאה, עין שרשרת דלגי על 2 הבאות, (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת, דלגי על 2 עיני שרשרת, [עמוד, עין שרשרת) 3 פעמים, עמוד] מתחילת סוגריים בעין אחת, דלגי 2 עיני שרשרת, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת, עין שרשרת 1, דלגי 2 עיני שרשרת, עמוד בעין הבאה, עין שרשרת, דלגי 2 עיני שרשרת, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת, דלגי 2 עיני שרשרת, חוט על המסרגה ומישכי לולאה בעין שרשרת הבאה, חוט על המסרגה ומישכי דרך 2 לולאות , דלגי על 2 עיני שרשרת, ושוב מישכי לולאה מעין הבאה, חוט על המסרגה ומישכי דרך כל הלולאות החוצה מהמסרגה, חיזרי מ * 4 פעמים נוספות. דלגי על 2 עיני שרשרת, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת,עין שרשרת, דלגי 2 עיני שרשרת, עמוד בעין הבאה, עין שרשרת 1, דלגי על 2 עיני שרשרת, סירגי [עמוד, עין שרשרת , 3 פעמים , עמוד ] באותה עין השרשרת, דלגי 2 עיני שרשרת, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת, עין שרשרת 1, דלגי 2 עיני שרשרת, עמוד בהבאה, עין שרשרת, [ דלגי 2 עיני שרשרת, סרגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת,] פעמיים סובבי . שורה 2: 3 עיני שרשרת, חוט על המסרגה, מישכי לולאה מרווח הבא, חוט על המסרגה, ומישכי דרך 2 לולאות שעל המסרגה, חוט על המסרגה ומישכי לולאה ברווח הבא, חוט על המסרגה ומישכי דרך 2 לולאות שעל המסרגה, חוט על המסרגה, ומישכי החוצה כל הלולאות. * דלגי על עמוד הבא, ועל רווח הבא, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין השרשרת, עין שרשרת 1, דלגי על רווח ועמוד הבא, עמוד ברווח הבא, עין ש 1, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותו הרווח , סירגי [(עמוד, עין שרשרת) 3 פעמים, עמוד ] באותו הרווח הבא, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותו רווח, עין 1, עמוד ברווח הבא, עין 1, דלגי עמוד ורווח הבא, סירגי עמוד , עין , עמוד, בעמוד הבא, דלגי רווח הבא, חוט על המסרגה, מישכי לולאה ברווח הבא, חוט על המסרגה, מישכי דרך 2 לולאות שעל המסרגה, שוב חוט על המסרגה, מישכי חוט מעין הבאה, חוט על המסרגה ומישכי לולאה, שוב פעם ומישכי דרך 2 לולאות שעל המסרגה, חוט על המסרגה ומישכי דרך כל העיניים שעל המסרגה. חיזרי מ * 4 פעמים נוספות, דלגי עמוד 1, ורווח 1, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותה עין , עין שרדשרת,דלגי רווח הבא, ועמוד,עמוד ברווח הבאה, עין שרשרת, סירגי [עמוד, עין, פעמיים, עמוד, ] באותו המקום, סירגי [עמוד, עין 3 פעמים, עמוד, הכל האותו הרווח, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותו מקום, עין שרשרת, עמוד ברווח הבא, עין 1, דלגי על עמוד ורווח הבא, סירגי (עמוד, עין שרשרת , עמוד ) באותו עמוד, דלגי על רווח הבא, חוט על המסרגה ומישכי לולאה ברווח הבא, חוט על המסרגה ומישכי דרך 2 לולאות שעל המסרגה, חוט על המסרגה ומישכי עין בעין שרשרת, חוט על המסרגה ומישכי דרך 2 לולאות שעל המסרגה, סובבי . חיזרי על שורה 2, בצבעי הפסים האהובים עליך.

olivninja

New member
תודה רבה!!

עזרת לי מאוד!!

למעלה