מישהי יכולה לעזור?

אלונהב

New member
מישהי יכולה לעזור?

היי , מישהי (ואולי מישהו) יכול ים לעזור לי ולומר לי מה המחירים הממוצעים לצלם ( סטילס ווידאו) ? המון תודה, ואתי - תרגישי טוב מהר מהר מהר- מחכה לקרוא את דברייך המקסימים והשנונים.

oc101

New member
ממוצע אני לא הכי מעודכנת

אבל אני שילמתי :850 $ כולל מע"מ לסטילס ו 643 $ כולל לוידאו מקווה שעזרתי הצעירה

oc101 , אפשר לשאול שאלה???

איך הגעתם לסכום של 643$ בעסקת הוידאו, ומה בדיוק את מקבלים בעסקת הצילום זו?? אם יש לך בעיה לענות לי כאן בפורום אני אשמח אם תשלחי לי תשובה במייל. תודה מראש אייל...

oc101

New member
ממש אין לי בעיה ...

קיבלנו 3 קלטות ערוכות - 45 דקות וקלטת אחת כל החתונה - אני מאוד מרוצה למרות שבכלל לא רציתי וידאו - זה היה בשביל האמא של החתן.... זה יקר או זול - לא בדיוק הבנתי הצעירה

טוב זה ממש תלוי

בסוג העריכה ובתמחיר לדעתי אני חושב שלשלם על עריכה אמיתית ועל יום צילום 643$ כולל מע"מ זה די זול!!! אבל זו דעתי אני מקווה שאת מרוצה ובעלך גם כי זה הכי חשוב. בהצלחה בהמשך אייל...

אתי@

New member
אייל - שלחתי לך אי מייל לפני שבוע

ולא חזרת אלי - חרם

היי אלונהב התשובה שלי היא שזה ממש

תלוי בכם ובמה שתרכיבו בעסקה. אני יכול לומר לך מניסיון אישי שלי שטווח המיחרים נע בין 900$ ועד 3000$ תלוי מה המרכיבים של העסקה שלכם. הסדר גודל הכללי של שוק הצילום (הפלח שוק ממוצע פלוס)נע בין 1200$ - 1600$ בעסקאות הממוצעות שהזוג הממוצע לוקח ולכן זה ממש תלוי בכם ובמה שתרצו או תצטרכו. כמובן שיש גם כאלו שלוקחים הרבה פחות, אבל.... בהצלחה אייל...

למעלה