מישהי יכולה לתרגם לי את התרשים? תודה :)
ס סבתא אירית New member 1/3/06 #3 בבקשה נקודה, עין שרשרת. מה שנראה כמו צלב זה עמוד עם שני קווים, עמוד כפול העיגול שני עמודים סרוגים באותה עין.
בבקשה נקודה, עין שרשרת. מה שנראה כמו צלב זה עמוד עם שני קווים, עמוד כפול העיגול שני עמודים סרוגים באותה עין.
ס סתם מבקרת Active member 1/3/06 #4 את יכולה לצרף צילום של הדוגמה? כי בדקתי בדפים שאני שומרת עם פירושי סימנים של סריגה במסרגה אחת ולא נראה לי שהעיגול הוא סימן מוכר של סריגה במסרגה אחת. אולי אפשר יהיה לזהות לפי הדוגמה
את יכולה לצרף צילום של הדוגמה? כי בדקתי בדפים שאני שומרת עם פירושי סימנים של סריגה במסרגה אחת ולא נראה לי שהעיגול הוא סימן מוכר של סריגה במסרגה אחת. אולי אפשר יהיה לזהות לפי הדוגמה
T tatia New member 2/3/06 #6 הסבר לעיגול העיגול- לפחות 3 עמודים שסרוגים מאותה נקודה אבל כל אחד סרוג לא עד הסוף. אני מצרפת תרשימים עם כל מיני אפרשוית ממליצה מ 3 עד 5 דוגמות.
הסבר לעיגול העיגול- לפחות 3 עמודים שסרוגים מאותה נקודה אבל כל אחד סרוג לא עד הסוף. אני מצרפת תרשימים עם כל מיני אפרשוית ממליצה מ 3 עד 5 דוגמות.
ש שולי הסרגנית New member 2/3/06 #10 כן בבקשה נקודה= לעין שרשרת קו קטן=חצי עמוד. עיגול גדול= לשני עמודים שנסגרים יחד. קו עם קו קטן לרוחב= לעמוד. קו עם שני קווים = לעמוד כפול. בפינות הריבוע יש לך וי משולש שאומר=3 חצאי עמודים באותו מקום. מקווה שמובן
כן בבקשה נקודה= לעין שרשרת קו קטן=חצי עמוד. עיגול גדול= לשני עמודים שנסגרים יחד. קו עם קו קטן לרוחב= לעמוד. קו עם שני קווים = לעמוד כפול. בפינות הריבוע יש לך וי משולש שאומר=3 חצאי עמודים באותו מקום. מקווה שמובן