מישהי יכולה לתת חוות דעת על

switch

New member
מישהי יכולה לתת חוות דעת על

שם-מים? ראינו את המקום לא מזמן ולא באירוע כי הם עושים אירועים רק בקיץ והוא נראה ממש יפה. השאלה שלי היא בעצם לגבי ההגעה - המקום נמצא בטיילת תל אביב ואנחנו דואגים שיהיו המון פקקים ושלאורחים יהיה ממש סיוט להגיע. מישהי עשתה שם חתונה או היתה שם בחתונה ויכולה לספר לי איך היה???? תודה מראש
 
קרובת משפחה עשתה שם בר-מצוה

לבן שלה, המקום פשוט מ-ד-ה-י-ם !!! לגבי פקקים, אני לא זוכרת אז כנראה שלא היתה בעיה מיוחדת :)
 

לי27

New member
הייתי שם באוגוסט

האחרון בחתונה של מישהי מהעבודה היה היתה אוירה של מסיבת ריקודים
פקקים אני גם לא זוכרת. היה
חוץ ממה לעשות יצא יום חם וזה מקום פתוח, ולמרות שזה ליד הים, נזלנו שמה יופי.
 

הילית*

New member
הייתי שם בחתונה לפני חודש

המקום מאוד נחמד. נמצא ממש מעל למים. לגבי חניה- בתשלום נוסף, שזה מה שעשתה המשפחה שהזמינה אותנו, מקבללים חניה בצמוד למקום. מאוד כדאי, חוסך עצבים של האורחים. לא היה שום סיוט להגיע למקום. נקודות תורפה של המקום- החתונה שאנחנו היינו היתה באוקטובר וקצת קריר בערבי אוקטובר. לדעתי אותו מצב קורה גם בסוף מאי תחילת יוני (אל תשכחי שבעונות אלו קצת קר ליד הים). עוד משהו, איזור הריקודים הוא גם איזור החופה, כך שצריך לשים חופה שמתפרקת מהר ואינה יכולה להישאר במקום כל הערב. לדעתי המקום צריך להיות נפלא במיוחד לחתונת צהריים.
 

*שיר

New member
אני הייתי שם לפני שנה וחצי בחתונה

של חברים טובים והיה מ-ד-ה-י-ם!!! המקום עוצב יפהפה (אני לא יודעת אם זה היה עיצוב חיצוני או של המקום). החופה היתה יפהפייה, וזה היה פשוט משגע שזה ממש על המים. אני גם מאוד אהבתי את זה שהחופה על רחבת הריקודים, כי ברגע שהכוס נשברה וה- DJ שם את שיר היציאה, כולנו התחלנו לרקוד בטירוף סביב החתן-כלה. רחבת הריקודים גדולה ונעימה, ונורא כיף לרקוד בה כי מרגישים ממש על הים (וגם מקבלים לפעמים שפריצים מהים). מאוד אהבתי גם את עניין כסאות הנוח שפונים לים. זה נותן אפשרות לקצת רגיעה ורומנטיקה. גם השירותים היו נקיים ונעימים, והחדר שנתנו לחתן-כלה היה ממש נעים. לגבי החנייה- היה מאוד נוח להגיע ולהחנות. בקשר לפקקים, לא הייתי מודאגת יותר מדי, כי החתונה מתחילה הרי בסביבות 7-8, שזו שעה שבדרך כלל הטיילת ריקה. בקיצור, אני ממליצה בחום, אם כי אני יודעת שזה מאוד יקר.
 

switch

New member
כן...זה קצת יקר אבל

דיברנו איתם ואמרו לנו שיש על מה לדבר מבחינת המחיר, אז אנחנו מקווים שיהיה בסדר. המקום לא היה קצת צפוף מדי? הוא די קטן ואין הפרדה בין קבלת פנים לאוכל ולשולחנות, הכל ביחד. זה לא הפריע?
 

switch

New member
בסביבות אמצע יוני

אני מקווה שבתאריך זה לא יהיה קר מדי ושהים לא יהיה סוער מדי, אחרת כולנו נצטרך מטריות...
 

*שיר

New member
לא צפוף ולא מפריע

אני אישית די אהבתי את המקום ואת האווירה שלו. לחתונה שלי רציתי סגנון אחר לגמרי, אבל אם זה הסגנון שלכם, אז לכו על זה!
 

הילולית

New member
שם - מים מקום מדהים!

לגבי פקקים אין מה לדאוג הייתי בשתי חתונות שתיהם ביום חמישי - שיא הפקקים ולא היה נורא בכלל! - מקום מהםם
 
למעלה