מישהי כאן

אמא לה3

New member
מישהי כאן

כבר התחילה לעבוד על מופעי סוף שנה? ספרו מה מתוכנן אצלכן? אצלנו, במרכז אחד, הנושא הוא "להקות צבאיות", יש לי 5 מופעים, השירים שנבחרו הם: 1. קרנבל בנח"ל 2. בשימלה אדומה 3. ולס להגנת הצומח 4. שיר לשלום 5. מרש צבאי במרכז השני, אין נושא, השירים: 1. LOLLYPOP - זה הישן והמוכר (לא זוכרת מי שלשיית הבנות החמודות ששרו "האחיות משהו...") 2. LOLLYPOP - של MIKA זהו אצלנו השנה, מה איתכם?

Tammie

New member
אני לא יודעת בקשר לרוב הקבוצות אצלנו

אבל בנבחרות אנחנו מופיעות אם ההופעות שהופענו איתן במשך השנה. אין להופעה נושא. בנבחרת של הצעירות יש לנו הופעה של רובוטים, ובנבחרת של הבוגרות יותר הופעה של שחור לבן. בנוסף הצעירות בטח יופיעו גם בהופעת אקרובטיקה, והגדולות עם הופעת זוגות (על השיר אדם צובר) ואולי גם עם מופע צבעים. את שאר הקבוצות אני פשוט לא מאמנת בדרך כלל אז אני לא יודעת.... בקשר ללהקות צבאיות- פעם עשו אצלנו ביום העצמאות ערב בנושא להקות צבאיות, אבל אמרו לנו את זה אחרי שכבר התחלנו לעבוד על ההופעות אז מה שעשינו היה להוסיף בתחילת ההופעה קטע עם "בשמלה אדומה ושתי צמות", ילדה אחת עלתה על הבמה במשמלה אדומה ושתי צמות ואח"כ המשכנו כמתוכנן במופע סוכריות, על Lollypop שהיה לא קשור בכלל לשמלה אדומה. בסיום שוב הכנסנו את שמלה אדומה, ובסך הכל הייתה הופעה חמודה :)

למעלה