מישהי לפנק

עמי26

New member
מישהי לפנק

שלום לכולכן אני מאשקלון ומחפש מישהי לפנק בלילה סוער אז אם את מעוניינת את יודעת כבר מה לעשות. ביי.

shoteret

New member
לעמי26

היי סקסי, הודעתך ריגשה אותי אתה מעוניין לפנק. ובכן, זה נשמע טוב, אבל למה רק ללילה אחד? מה זה? לבש וזרוק? פינוק נמדד בזמן, תהליך ארוך, לא בן לילה אחד אפילו יהא סוער במיוחד אז אולי תתן צ`אנס. נניח ותפגוש במישהי שנורא תמצא חן בעיניך לא תקדיש לה יותר מלילה עלוב אחד לא תפנק אותה קצת יותר????. תחשוב על זה!!! נורית

עמי26

New member
היי נורית!אז ככה...

את בהחלט צודקת לגבי זה שפינוק נמדד לאורך זמן אך מה שקובע אם יהיו עוד לילות סוערים ומענגים זה לא אחר מאשר הלילה הראשון ואם יש פינוק ותענוגות הדדיים מהלילה הראשון אז את יכולה להיות בטוחה שיהיה לכך המשך. אז מה את אומרת... מעוניינת לעבור איתי לילה סוער ואלי אפילו יותר מלילה אחד?

shoteret

New member
השתגעת?? אני המנהלת.....

אני מקווה שרק אתה רואה את ההודעה ואם בא לי?? אז כולם ידעו לא מתאים. סתםםם אני שמחה שהצטרפת אלינו ומקווה להמשיך לראותך כאן בעתיד. אולי תספר לי מעט על עצמך?? נוריתי

עמי26

New member
מה,את רצינית...

...או שאת עובדת עליי? בואי אספר לך קצת על עצמי אז ככה...את השם והגיל שלי את כבר יודעת(אגב בקשר לגיל זה יקרה ביום שלישי הקרוב בע``ה)אני גר באשקלון ומשרת בקבע בח``א,והאמת אני מחפש מישהי רצינית ע``מ למסד קשר אבל כרגע כל עוד אין לי מישהי,מה רע בכמה סטוצים מעניינים. אבל דבר אחד בטוח שברגע שאני אמצא את אותה אחת רק היא תהיה בראשי ובמחשבותי כי אני לא מהפוזלים והבוגדים. נ.ב. אולי תספרי גם את קצת על עצמך?בסך הכל נחמד לשוחח אם מנהלת פורום(אם זה אכן נכון).

shoteret

New member
רצינית לאללה

היי סקסי אכן כן אני המנהלת ותסתכל למעלה מימין כתוב שם מנהלת הפורום - שוטרת אתה רואה פה עוד שם צבוע בכחול???? אתה נשמע לי בחור נחמד, דרך אגב תמיד היתה לי חולשה ללובשי מדים חוקרת מאמית - את אל תגידי כלום אני יודעת שאת מתה להגיב בעיניין הזה עמי, החוקרת היא אחותי החברה הכי שלי חולה עליה אבל היא תמיד מתערבת. בקיצור, אני חיפאית כיום סטודנטית וגם עובדת לא יכולה לגלות יותר פרטים בשלב זה. נוריתי

עמי26

New member
או.קיי...

מאמין לך שאת המנהלת והשוטרת ושאחותך היא החוקרת וכו`:))). אגב תודה על מה שאת חושבת עליי ואני יכול להבין אותך שכרגע את לא יכולה לפרסם יותר מידי פרטים על עצמך אז כאשר תחליטי שאת מוכנה ויכולה להיפתח יותר אשמח לשמוע.

למעלה