מישהי לרוץ איתה

תומאס

New member
מישהי לרוץ איתה

ימים...שבועות...חודשים...שנים... כבר איבדתי מזמן את תחושת הזמן, וגם התקווה הולכת ונמוגה לה לאיטה. היום אני יכול כבר לומר בגלוי: נכשלתי. נכשלתי בחיפושיי אחר "האחת". אני מכנה אותה "האחת" למרות היא לא האחת שאתם בטח חושבים. לא "האחת" במובן של קשר רציני ואהבה גדולה, לא, לא כיוונתי כל כך גבוה. "האחת" במובן של נפש תאומה, של מישהי שנוצר איתה קשר רגשי עמוק. (במחשבה שניה אולי כן כיוונתי גבוה...) מישהי שתבין אותי, שתתמוך בי ברגעים קשים, בלי לשפוט - שפשוט תהיה שם בשבילי, וכמובן שאני אהיה שם בשבילה. מישהי שיודעת שאני אבוא בכל פעם שהיא רוצה או צריכה. מישהי שמוכנה (מדי פעם) לשים אותי בראש סדר העדיפויות: לפני החבר הטרי, לפני החברות, לפני המשפחה - בדיוק כמו שהיא מדי פעם בראש סדר העדיפויות שלי. אני לא מצאתי מישהי כזאת. ואולי בכלל היא לא קיימת. אבל אם כן - אני עוד מקווה שביום מן הימים אמצא.

מאד מבינה אותך../images/Emo201.gif

מאד מזדהה איתך בתחושות האלו, תראה תמיד השקעתי בעצמי בלתת, לעזור, לתמוך, להיות אוזן קשבת לכולם. אם זה למבוגר, או לילד. ניסיתי להבין כל אחד ואחד מה עובר עליו ולנסות לעזור לו להתמודד עם כל הקשיים בחייו, יש מקרים בהם זה היה בקטע החומרי, או בקטע הנפשי. אבל לפעמים כשאתה יושב עם עצמך אתה חושב אלוהים מה איתי? מה עם הכאב שלי? מי לי יעזור? מי מוכן להקשיב לי? הריי גם אני בנאדם, גם לי יש קשיים, לפעמים גם אני צריך עזרה ולשפוך את ליבי, ואז אתה מגלה שפה אתה בעצם לבד, אין לך למי לפנות. או שפשוט יש אבל אין לך את הביטחון לבקש, לגשת ולנסות לתת למישהו אחר להבין אותך. אני חיה בסביבה נהדרת, משפחה וחברים תומכים אבל מיתוך כולם לא מצאתי את הנפש התאומה שלי, שלה אוכל לספר הכל, לדעת שהיא או הוא נמצאים שם בשבילי לטוב או לרע. אתה צריך להבין שלכל אדם יש רגשות, ולפעמים צריך להביע את הרגשות האלו על מנת שלא נגיע למצבים לא נעימים בחיים. אני מקוה ומאחלת לך שתמצא את הנפש התאומה שלך במהרה שבזכות זה תגיע לעיקר בחיים שזה--האושר שלך.

תומאס

New member
את כל כך צודקת

פתאום הבנתי שגם לי יש את "התפקיד" הזה - אני זה שאליו כולם באים להוציא קצת "קיטור", ולשפוך את הלב ולהתייעץ... אני מאחל לך בדיוק את מה שאיחלת לי :)

תודה לך../images/Emo13.gif

ואת השינוי הזה אתה יכול לעשות רק בכוחות עצמך, דרך החיים שלך תלויה רק בך וברצונות שלך, לקום בבוקר ולומר היום אני ברשות עצמי, צא אל העולם, תכיר אנשים, רכוש ידידים שאותם תעריך בכך שגם הם יתנו לך תמיכה כשאתה צריך, כמובן אל תפגע באופי הטוב שבך לתת ולתמוך באחרים, אבל גם לך יש רגשות.

ilan0111

New member
במקרה הזה יש לי

פשוט, יש לי אח תאום. אני יכול לדבר איתו על מה שאני רוצה ומה שבא לי, בלי חשבון! אנחנו מספרים אחד לשני את ההתלבטויות בחיי היום יום, את המחשבות, את השאיפות וגילוי הלב. בקיצר, הוא מכיר אותי כמו את כף ידי. יש דברים שעליהם אנו משוחחים וזה נשאר ביננו ויש דברים שעוברים הלאה. ככה זה כבר 29 שנים...ותמיד יש חידושים

למעלה