מישהי מכירה את המכונה לחיתוך בדים של ACCUQUIL

zindegi

New member
מישהי מכירה את המכונה לחיתוך בדים של ACCUQUIL

אשמח לתגובות ואם יש מישהי שמשתמשת בזה
תודה

עירית32

New member
לי יש אותה

יש לי את גירסת הבייבי הקטנה. מכשיר חמוד מאוד שעשיתי בזכותו כמה שמיכות שבחיים לא הייתי עושה בלעדיו (בעיקר המשולשים - את יכולה לראות בבלוג שלי - קישור בחתימה).
חבל שהשבלונות לחיתוך כל כך יקרות, הייתי שמחה להתחדש בעוד.

אני לא יודעת אם המכשיר מצדיק את העלות שלו ושל השבלונות כי הוא לא עושה משהו שאי אפשר לעשות בדרכים אחרות.- זו החלטה שלך אם ההוצאה מוצדקת

zindegi

New member
תודה ושאלה נוספת

תודה על תשובתך
אני פשוט בתחילת דרכי ונראה לי קשה לגזור בדים בכל מיני צורות של חיות...איזה דרכים נוספות יש?
מבחינת המכונה האם התפעול פשוט? האם התוצאות טובות?

עירית32

New member
לא יודעת לגבי שבלונות של חיות או צורות אחרות

אני קניתי ריבועים, משולשים ועיגולים כי הם בסיס טוב ומשמשים להרבה דברים, התוצאות טובות ואני מניחה שגם עבור חיות או צורות אחרות.
מתוך מחשבה שגם אם אני אהיה "מסחרית" אני עדיין לא אצטרך עשרות כלבים או חתולים או כל צורה מורכבת אחרת ובשביל לגזור כמה כאלו - לא מוצדק כלכלית לקנות את המכשיר או אפילו אם יש את המכשיר אז לקנות את השבלונה.

אני לא אוציא אותך מכאן בלי עיצה מעשית... תכנסי לבלוג שלי - יש כאן הדרכה ליצירת אפילקציות שעשויה לעזור לך. אם את לא מעוניינת בהדבקה בגיהוץ אז את יכולה להשתמש ב"פריזר פייפר"- לא בטוחה איפה אפשר להשיג כרגע אבל התחליף הזמין הוא העטיפה של דפים למדפסת, כזו שיש לה צד מבריק. לאחר שהעתקת או ציירת את הדמות שאת רוצה לגזור מגהצים לבד (או לבד) וגוזרים - הנייר מתקלף בקלות ואפילו ניתן לשימוש חוזר ואת קיבלת בד גזור ללא דבק עליו.

zindegi

New member
תודה על תשובתך - שאלה נוספת

לא הבנתי מה הנייר הזה wonder under עושה - הוא מעביר חומר לבד שכאשר אגהץ אותו על בד אחר הוא ידבק?

עירית32

New member
כן

הוא מעביר שכבה דקיקה של דבק. בארץ תבקשי "פליזלין דו צדדי" בכל חנות סידקית וציוד תפירה

nogala1

New member
תשובות

1. זה עדיף מדבק מיוחד לבדים כי הוא מדביק גם את השוליים ולא יוצר משטח עבה מדי מתחת לאפליקציה .
2. לגבי המכונה - לאפליקציות לא הייתי קונה אותה - לחיתוך של בדים לטלאים היא נפלאה - בתנאי שמבינים שצריך לקבל את הבד בצורה שונה ממה שאנחנו רגילים ... כלומר - לא משוליים לשוליים אלא לכיוון השני .

עירית32

New member
הזמנתי מארה"ב

אבל עכשיו, אחרי שהעלו את מחירי המשלוח אני לא יודעת אם כדאי. יש מוצרים דומים בארץ - פליזלין דו צדדי.

למעלה