מישהי מכירה את הספר

אום נטע

New member
מישהי מכירה את הספר

Birthing from Within מאת פאם אינגלנד ורוב הורוביץ? יודעות אם הוא תורגם לעברית? אני מאוד מתרשמת מהספר הזה והייתי רוצה לקנות אותו מתנה לחברה בתחילת הריונה, אבל היא לא ששה לקרוא באנגלית.

Rakefetsagman

New member
ספר מ-ד-ה-י-ם

ספר שממש עזר לי בלידה לפני שלוש שנים. אם אני לא טועה הוא כנראה מתורגם כי בת-דודה שלי שהיא דולה משתמשת בו בארץ. אם תרצי אברר איתה. מתנה ממש מדהימה - איזה כייף לה
לחברה שלך.

אום נטע

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני כנראה אקנה לה את

'לידה פעילה' במקום. לא קראתי אותו בעצמי אבל אומרים פה שהוא טוב

debby12

New member
מנהל
אני אהבתי יותר את ללדת בבית של

אילנה שמש. לדעתי הוא טוב גם ליולדות שלא בבית פשוט כי יש בו אינפורמציה על לידה שאין במקומות אחרים, וגם כי יש בו סיפורים אישיים כיפיים <לא להרביץ לי. אבל לא התחברת לספר של ג'נט בלסקז - מצאתי אותו קשה לקריאה במובן כתוב משעמם>

אום נטע

New member
יש לי אותו (וגם קראתי עד הסוף)

אבל חשבתי שהוא די טכני. אני מחפשת משהו שיעזור לה להתמודד עם הפחדים שלה, להתחבר מהצד הנפשי, וגם יתן לה דרכים מעשיות להתמודדות עם כאבי לידה ללא משככים. טוב, יש לי עוד קצת זמן להחליט

debby12

New member
מנהל
לא מכירה אותו

הצצתי באתר של DBOOK תחת "הריון ולידה" והוא לא הופיע וגם גיגול של שמותהמשפחה של המחברים בעברית לא מעלה כלום - אז אני מניחה שהסיכויים לא משהו. ספרי קצת על הספר! בינתיים מהסקרנות מצאתי את הקטע הזה מפרי עטה שנראה אחלה. אני זוכרת מהלידה שלי איך באמת היה סבבה שהמיילדת ישבה בשלווה במטבח (שהיה חדר נפרד לגמרי) ושתתה קפה כי זה מה שביקשתי בתכנית הלידה. זה נסך בי מין הרגשה שלווה שהכל בסדר <לא שאני מהחרדות מטבעי, אבל זה היה חיזוק נוסף>

Rakefetsagman

New member
שלווה - זו באמת הגדרה טובה

הספר הזה מאוד עזר לי עם פחדי הלידה. שני קטעים שמאוד אהבתי היו לעשות 'אמנות לידה' כלומר ליצור או לצייר את הפחדים שלך ואח"כ גם את התקוות. ועוד רעיון של הכנת תוכנית לידה מפורטת ואח"כ לוותר עליה. אני חושבת שהתוצאה הכללית של ההתנסיות בספר גרמה לי להרפות מכל מיני דברים: רעיונות, פחדים, רצון לשליטה -- וזה מה שעזר ללידה. אגב כשהמליצו לי על הספר הייתי באירלנד והמחברת מעבירה שם סדנאות אבל לא הספקתי להשתתף -- אולי אם יהיו מספיק אנשים מעוניינים היא תבוא לארץ.

למעלה