מישהי מכירה את הפרויקט של

מישהי מכירה את הפרויקט של

ורדה רזיאל ג´קונט - "רזים לחיים"? אם כן, אני אשמח לשמוע.. ובאותו עניין - מי הולכת לשומרי משקל? האם זה עוזר? האם יש שומרי משקל לנשים מניקות..?

MayaShuShu

New member
שמעת על לאכול לחם ולרזות...?

חברה שלי קנתה את הספר אחרי הלידה וירדה המון במשקל אחרי שהיא לא הצליחה לרדת איזה חצי שנה (אבל היא לא הניקה).

טלאפ

New member
אני הייתי בשומרי משקל

ובינתיים אני רק חושבת לחזור לשם, אני לא כל כך יכולה כי אין לי מי שישמור על הילדה בערב. עוזר, ועוד איך עןזר. ירדתי 10 קילו ואחרי שנתיים עדיין לא החזרתי את כולם. יש גם לנשים בהיריון ויש גם למיניקות (בתוך הקבוצות הרגילות).

noh1

New member
גם אני הייתי בשומרי משקל

ירדתי 10 קג לפני 15 שנים! ועד ההריון לא העלתי אותם בחזרה! אני מאמינה גדולה של השיטה. לא יורדים 10 קג בשבוע, אבל גם לא מעלים 20 קג בשבועיים

יש "שומרי משקל בבית"

אני מתחילה את התוכנית שלהם מחר, בדיוק מאותה סיבה שאת לא יכולה, וגם בגלל שאני לא אוהבת את קבוצת התמיכה. אז השיטה היא אותה שיטה (הנקודות), והתמיכה של מדריכה היא טלפונית אחת לשבוע, ואם תרצי עוד פרטים, בכייף!

שאלה בקשר ל"שומרי משקל"

כמה זמן אחרי הלידה סביר ללכת לשומרי משקל..? אני רואה שהתוכנית הזאת היא להיט כאן..

חן123

New member
באופן כללי

שווה לחכות חודשיים לפני שמתחילים כל תוכנית הרזיה, ממה סיבות:א. החודש הראשון בכלל זה שוק, פתאום את ישנה כמות שעות שלא חלמת שתישני, באיכות שלא חשבת שקיימת (לשלילה כמובן), אני לא רואה הרבה סיכוי להצלחה בתוכנית בשלב הזה, דבר שני, אצלי לפחות, עד סביבות גיל חודשיים של אור הייתה ירידה טבעית במשקל (בדרך זו ירדו 15 ק"ג), ואח"כ המשקל נתקע. חכי, תלדי בשלום, ובקלות (ככול האפשר), אחרי זה יש זמן התאפסות ואח"כ מדברים הלאה. יפעת, כמה עלית בהריון? חן

לא שמעתי על "שומרי משקל בבית". איך

מגיעים אליהם? אם כבר קבוצות - אני מעדיפה קבוצות בעלות מכנה משותף נוסף - למשל כמו כאן, הרזיה אחר לידה. אשמח לקבל פרטים נוספים.

למעלה