מישהי מכירה את התוכנית החדשה הכל הולך?

kukii im buzuki

New member
מישהי מכירה את התוכנית החדשה הכל הולך?

פעם ראשונה שיוצא לי לראות את התוכנית ולא הבנתי אם זה אמור להיות מצחיק או פשוט מסיבת יום הולדת עם משחקי חברה טיפשיים

אלאורלי

New member
מעודי לא יצא לי לראות את התכנית.

הערב היו לי אורחים שהלכו לפני 5 דקות.

הנה חלק ממה שהכנתי לכיבוד.

אלאורלי

New member
לפני שהולכת לישון, הנה בדיחה.

כאשר בורא עולם תכנן את יצירת האדם הוא החליט לתת לכל אחד מהעמים שתי תכונות, כדי שהאנושות תתפתח בצורה שווה.
את הבריטים, ברא מסודרים ושומרי חוק.
את הרוסים, ברא עקשנים ואוהבי תרבות.
את היפנים, ברא מכורים לעבודה וסבלנים.
את האיטלקים, ברא בעלי מוח יצירתי ואמנים גדולים.
כשהגיע ל”בני ישראל” הוא ביקש מהמלאך לרשום, "הישראלים יהיו עם סגולה – חכמים, הגונים ופוליטיקאים."
פנה אליו המלאך ואמר, "כבודו, אם יורשה לי, לכל העמים נתת שתי תכונות, אבל לישראלים נתת שלוש. הרי זה יגרום לכך שהישראלים יהיו מעל לכל העמים." אלוהים ענה לו, "אתה צודק, אך יחד עם זאת, את מה שנקבע אי אפשר לשנות. לכן נעשה תיקון".
אלוהים קבע כי לבני ישראל יהיו את שלושת התכונות שנתן להם, אבל כדי לאזן אותם עם יתר העמים, כל ישראלי יוכל להפעיל רק שתי תכונות בעת ובעונה אחת.
ולכן...
ישראלי פוליטיקאי והגון – לא יכול להיות חכם.
ישראלי פוליטיקאי וחכם – לא יכול להיות הגון.
ישראלי חכם והגון – לא יכול להיות פוליטיקאי

אלאורלי

New member
כן, זה חצילים במילוי גבינת עיזים

ברוטב עגבניות ועל זה מוצרלה.

המתכון , 3 חצילים חתוכים לאורך לפרוסות של ס"מ בערך

תבנית משומנת בשמן זית עליה מניחים את החצילים ומרססת שמן עליהם, לאפיה בתנור עד שמשחימים.

גליל גבינת עיזים וקופסת גבינת קוטג' וחצי כוס גבינת מוצרלה לערבב הכל ביחד.
כאשר החצילים שחמחמים (לא לשרוף יותר מידי) מניחים בכל חציל במריחה כפית גדושה מהגבינות מגלגלים ומניחים בפיירקס.

כאשר כל הגלילות בפיירקס או בכלי אפיה לוקחים קופסת עגבניות (רסק לשקשוקה ) מוסיפים קצת אורגנו, או עלי בזיליקום קצוצים
או תבלינים אחרים שאוהבים ורבע כוס מים וכף שמן, מערבבים ועם כף מרטיבים את כל החצילים, על זה מפזרים גבינה צהובה
שאוהבים , אני פיזרתי מוצרלה ומכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה. זה טעים דליקטס.

למעלה