מישהי מכירה את מלון la havan

מישהי מכירה את מלון la havan

או de la havan בפריז? או שיש לה המלצה על מלון אחר בפריז?

rinutza

New member
כן! הייתי שם לפני שנה עם אחותי

הוא לא מדהים - המזדרונות ממש צרים ומאד קשה לעבור עם המזוודות והצוות ממש לא מדהים. החדרים נחמדים - מקלחות משופצות. והמיקום די מרכזי - מאד קרוב לתחנת מטרו ו-10 דקות הליכה מהירה מבית האופרה. אצלנו היה מקרה ממש אידיוטי ומרגיז - נסענו ל-7 לילות וביום החמישי, אחותי ואני חוזרות מכל היום שהסתובבנו ואנחנו מוצאות את המזוודות שלנו בלובי. בסתבר שהיה שם פקיד אדיוט מוחלט שהגיע למסקנה שהיינו צריכות לעזוב את החדר עד הצהריים של אותו היום ושלח חדרנית שזרקה הכל למזוודה - הכל התקמט - ומזל ששום דבר לא נשבר. לא עזרו הוויכוחים, היינו מחוץ לחדר בערך 3 שעות עד שהמנהל הגיע (ישראלי אגב) וסידר את העניין. כמובן שלא קיבלנו שום פיצוי אלא רק התנצלות מהמנהל. האידיוט עצמו אפילו לא טרח להתנצל. בקיצור אני לשם לא אחזור.

סיגל2

New member
לא מכירה את המלון הזה אך אני יכולה

להמליץ על מלון בשם ARGENSON HOTEL שנמצא במיקום מרכזי בפריס, מרחק הליכה משער הניצחון ומעוד מספר אתרים מרכזיים. זהו מלון קטן לא חמישה כוכבים, אך מאד חמוד ונהננו מאד מהשהות בו. אם את רוצה פרטים אז יש לו אתר:http://www.france-hotel-guide.com/h75008argenson.htm או תשאלי ואני אנסה לענות לךץ

SHIRIE

New member
הי עירית גם אתם נוסעים לפריז לירח?

אנחנו נוסעים רק בתחילת אוקטובר וגם מחפשים מלון.

SHIRIE

New member
אם כך רוצה רשמים וכמובן תהנו

אנחנו נוסעים בדיוק לאותם מקומות רק בין 2 לאוקטובר ול16 באוקטובר.

המצלצה חמה על מלון טורין TOURING

rue buffault 21 tel: 0148780916 www.hotel-touring.fr זה נמצא ליד תחנת המטרו קדט, מרחק הליכה (בוודאות) מהגלרי להפאייט. מלון ממש חמוד, הבעלים יהודי ומקשקש קצת בעברית. יש ארוחת בוקר נחמדה עם מלא גבינות, קורנפלקס וירקות וכמובן בגט. ממלא עד הצהריים. לא יקר. תבררי בסוכנות נסיעות על דיל, זה מלון שמומלץ לישראלים. הייתי שם פעמיים !!!

למעלה