מישהי מכירה את פיליפ וזאנה (ספר)?

*שיר

New member
מישהי מכירה את פיליפ וזאנה (ספר)?

המספרה שלו ברח´ירמיהו בצפון ת"א. אני יודעת שהוא נחשב ספר טוב. אבל מישהי מכירה אותו אישית?

רחלי1

New member
בעקיפין, ובכל זאת-

לאמא שלי יש חנות פרחים ממש בקרבת המספרה שלו. כשכלות באות היישר ממנו אליה (לאסוף את זר הכלה) היא מעידה שהן נראות מצויין ושהוא עושה עבודה מעולה. (שמעתי את זה ממנה לא פעם). אני אישית לא ראיתי מקרוב את העבודה שלו....

רחלי1

New member
אני יכולה לתת לך את מס´ הטלפון

בחנות....כמו כל "הילדים של", גם לי אין ממש מושג לגבי מחירים. אני יודעת שהיא מאוד הוגנת, ובעסק כבר 30 שנה. טוב, אז בלי תעמולה מיותרת...03-6048332, וקוראים לה שרה

*שיר

New member
הוא רוצה 750 שקל לתסרוקת!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

טוב, ירדתי מהרעיון. תגידו לי, הם שפויים?! מה זה הטירוף הזה?!?!

אתי@

New member
כמה נשמע לך סביר לתסרוקת???

כי כמו שאני יודעת בסלונים בדיזינגוף - תסרוקת, איפור וציפורניים עולה בין 1000 ל - 1500 ש"ח. ככה שאולי הוא מהיקרנים של דיזינגוף, אבל אלה המחירים...

*שיר

New member
זה נראה לי מוגזם!!! לא מוכנה! ../images/Emo46.gif

חליק, כמה זמן הוא הולך לעבוד עלי? שעה - גג? אז 750 שקל לשעת עבודה?! למה מה קרה? מי מת?! נמאס לי ששוחטים ככה ברגע שמדובר בכלה.

אתי@

New member
אז תלכי למספרה הקבועה שלך...

בד"כ כל ספר נורמלי יודע לעשות גם תסרוקות (לא רק תספורות). והוא בטוח יקח פחות. ממהיכרות הקצרה שלנו לא נראה לי שאת רוצה משהו יותר מידי מסובך, לא??? אם אני צודקת, אז כמעט כל ספר יוכל לעשות לך תסרוקת במחיר נורמלי...

הילית*

New member
אז אני משלמת 300 ש"ח

אמנם זנה יעלה לי יותר כי אני אעשה גם תסרוקת נסיון אבל זה כבר נראה לי די סביר. ושוקי סמוכה ביקש ממני 400 ש"ח והוא אפילו מגיע עד הבית ואני יודעת על מחירים הרבה יותר נורמליים מ- 750 ש"ח אצל ספרים אחרים. מי שפראייר- שישלם!

*שיר

New member
מותר לשאול למה לא רצית אותו?

אם לא נעים לך לספר בפורום, אז תשלחי לי מייל.

הילית*

New member
לא יודעת להסביר

לא הייתה לי שום בעיה איתו. הוא הציע לי 3 תסרוקות (בלי ממש לעשות נסיון) ושהיו ממש בסדר (ואפילו אמא שלי אמרה את זה...) אבל הרגשתי יותר טוב עם הספרית איתה סגרתי בסוף, שבת משפחה שלי אמרה שהיא כבר הוציאה הרבה כלות והן נראו ממש יפה וחוץ מזה שהרגשתי טוב איתה. הספרית נמצאת במרום נווה. אני הולכת עכשיו לעשות אצלה תסרוקת נסיון ואז אדווח לכן

*שיר

New member
הבעיה היא בשבדיוק נטשתי את הספר

שלי...כי הוא ממש אכזב אותי בפעמים האחרונות.

אתי@

New member
זה הזמן למצוא ספר חדש ../images/Emo8.gif

אולי תשאלי את אתי אלבכרי, יש לה ספרית שהיא עובדת איתה. וחוץ מזה, היא מכירה ספרים טובים בכל מקום, גם בפיזדלוח... היא בטח תוכל להמליץ לך על מישהו!!!

אינצה

New member
ושוב אני אחזור לחתונה של אתמול

הכלה הסתרקה אצל שלומי חסנוב, אין לי מושג כמה זה עלה אבל אני יודעת בוודאות שהוא עבד על התסרוקת במשך 4 שעות!!! ומדובר בתסרוקת פשוטה מאוד! שיער פזור בעיקר, עם קצוות מלפנים משוכות אחורה (הסברתי ברור?

*שיר

New member
ותשמעו עוד קטע - מרוב עצבים ../images/Emo3.gif

שלחתי את חברה שלי שתתקשר אליו לשאול כמה עולה תסרוקת לאירוע. הוא שאל אותה: "כלה?" היא: "לא" הוא: "350-400 שקל" אתן מבינות לכלה הוא פשוט לוקח פי שתיים! אז שילכו כל הספרי צמרת להז...!!

למעלה