לאמא שלי יש חנות פרחים ממש בקרבת המספרה שלו. כשכלות באות היישר ממנו אליה (לאסוף את זר הכלה) היא מעידה שהן נראות מצויין ושהוא עושה עבודה מעולה. (שמעתי את זה ממנה לא פעם). אני אישית לא ראיתי מקרוב את העבודה שלו....
בחנות....כמו כל "הילדים של", גם לי אין ממש מושג לגבי מחירים. אני יודעת שהיא מאוד הוגנת, ובעסק כבר 30 שנה. טוב, אז בלי תעמולה מיותרת...03-6048332, וקוראים לה שרה
בד"כ כל ספר נורמלי יודע לעשות גם תסרוקות (לא רק תספורות). והוא בטוח יקח פחות. ממהיכרות הקצרה שלנו לא נראה לי שאת רוצה משהו יותר מידי מסובך, לא??? אם אני צודקת, אז כמעט כל ספר יוכל לעשות לך תסרוקת במחיר נורמלי...
אמנם זנה יעלה לי יותר כי אני אעשה גם תסרוקת נסיון אבל זה כבר נראה לי די סביר. ושוקי סמוכה ביקש ממני 400 ש"ח והוא אפילו מגיע עד הבית ואני יודעת על מחירים הרבה יותר נורמליים מ- 750 ש"ח אצל ספרים אחרים. מי שפראייר- שישלם!
לא הייתה לי שום בעיה איתו. הוא הציע לי 3 תסרוקות (בלי ממש לעשות נסיון) ושהיו ממש בסדר (ואפילו אמא שלי אמרה את זה...) אבל הרגשתי יותר טוב עם הספרית איתה סגרתי בסוף, שבת משפחה שלי אמרה שהיא כבר הוציאה הרבה כלות והן נראו ממש יפה וחוץ מזה שהרגשתי טוב איתה. הספרית נמצאת במרום נווה. אני הולכת עכשיו לעשות אצלה תסרוקת נסיון ואז אדווח לכן
הכלה הסתרקה אצל שלומי חסנוב, אין לי מושג כמה זה עלה אבל אני יודעת בוודאות שהוא עבד על התסרוקת במשך 4 שעות!!! ומדובר בתסרוקת פשוטה מאוד! שיער פזור בעיקר, עם קצוות מלפנים משוכות אחורה (הסברתי ברור?
שלחתי את חברה שלי שתתקשר אליו לשאול כמה עולה תסרוקת לאירוע. הוא שאל אותה: "כלה?" היא: "לא" הוא: "350-400 שקל" אתן מבינות לכלה הוא פשוט לוקח פי שתיים! אז שילכו כל הספרי צמרת להז...!!