מישהי מכירה מעצבת אלבומים לחתונה
ש שירי וגיל New member 3/11/02 #5 קראת לי../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif אמנם הצלם שלנו הציע לי להחליף את המעצבת שלו שתטוס להודו, אבל מאחר שאנחנו טסים גם... דחיתי את ההצעה למרות שאני בטוחה שהייתי יכולה להנות!
קראת לי../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif אמנם הצלם שלנו הציע לי להחליף את המעצבת שלו שתטוס להודו, אבל מאחר שאנחנו טסים גם... דחיתי את ההצעה למרות שאני בטוחה שהייתי יכולה להנות!
ש שירי וגיל New member 3/11/02 #3 את... אני עיצבתי את האלבום שלנו וקיבלתי המון מחמאות (מה גם שמאוד אהבתי את העיצוב כי זה בדיוק הטעם שלי ...) למה שלא תעצבי בעצמך? אני יכולה להמליץ לך על מקום לקנות אלבום יפה ולא יקר.
את... אני עיצבתי את האלבום שלנו וקיבלתי המון מחמאות (מה גם שמאוד אהבתי את העיצוב כי זה בדיוק הטעם שלי ...) למה שלא תעצבי בעצמך? אני יכולה להמליץ לך על מקום לקנות אלבום יפה ולא יקר.
T TIFS New member 3/11/02 #6 אשמח לשמוע על מקום לקנות בו אלבום אבל לגבי עיצוב עצמאי אני יודעת שזה ישב הרבה זמון ויקח הרבה זמן עד שאגיע לזה.מעבר לעובדה שאני מודה אין לי את ה TOUCH
אשמח לשמוע על מקום לקנות בו אלבום אבל לגבי עיצוב עצמאי אני יודעת שזה ישב הרבה זמון ויקח הרבה זמן עד שאגיע לזה.מעבר לעובדה שאני מודה אין לי את ה TOUCH