מישהי מעוניינת?...

י.קטן

New member
מישהי מעוניינת?...

זו מן בעיה שכזאתי, אז ככה- יש לי אח תאום, והוא ממש ממש מגעיל, הוא בן 15, כמוני, והוא שמן, אבל ממש שמן, טוב לא ממש, אבל הו שמן, הוא כל היום מסתובב בגופיות בבית וזה דוחה ממש דוחה, אני לא יכולה לראות אותו והוא נמצא בבית הרבה, יותר מידי, השערות יוצאות לא מבית השחי והשומנים נוזלים מבעד לגופייה אז כפי שאמרתי דוחה, כשהוא חוזר ממשחק כדורגל, הוו אתם לא רוצים לדעת... הוא ניהיה כבר מן אמריקאי דוחה, כל היום רק זאנק פוד, והבוקר טוב שלו מתחיל בפלוץ, וזה גם דוחה, יושבים לאכול צהריים הוא חייב לתקוע גרעפס, תמיד!, וגם זה דוחה!, רואים טלוויזיה הוא יושב באלגנטיות מרים את הרגל (כמו כלב שעושה פיפי, בדיוק!) ותוקע פלוץ, או שיושבים ואז יש לו יציאה כזו:`` טוב אני הולך לחרבן``, הו... ויש עוד זה לא הכל, אה כן אני צמחונית שונאת בשר ממש ממש לא יכולה שאנשים יוכלו לידי בשר, אמא שלי בישלה עוף, אז הוא לוקח את העוף בעצם כזה ואוכל אותו כמו חזיר מול הפרצוף שלי, והוא יודע שאני שונאת את זה ושלא נדבר שתוך 5 דקות נגמר כל הסיר שהיה מלא בעוף לצבא שלם!!, בלי הגזמה! ומי צריך לשטוף כלים אחר כך?, או אני או אבא שלי.., שהוא ישטוף מה פתאום, חלילה, ונסינו לדבר איתו ניסנו הכל וזה לא עוזר, הגורילה הזו מייצרת כלים במהירות עצומה כל היום הוא רק אוכל, ואז ההורים מתעצבנים שיש כלים בכיור, ואני שוטפת את שלי אבל את שלו אני לא מוכנה שילמד לשטוף את שלו בעצמו,לא?. אני קוראת את המכתב עכשיו ואני עדיין מרגישה שלא הצלחתי להבהיר את התנהגותו כי זה מעבר למה שכתבתי ממש מעבר, מה שכתבתי זה כלום. אני כבר מרגישה שאני לא יכולה לחיות עם בן אדם כזה ולא שיש לי בעיית סטריליות, ולא שאני כל כך מפונקת כן מישהו תוקע גרעפס, קורא, מישהו תוקע פלוץ גם קורא אבל בתדירות כזו?,זה ניהיה מוגזם כאילו שזה בכוונה. אני רוצה לעבור מהבית, לחיות בלעדיו אני כבר לא יכולה. נו אז למישהו יש הצעה?, ובכלל מישהי מעוניינת לצאת איתו? :) יערה.

V. Ghost

New member
חחח למה אנחנו צריכים לשמוע את זה??

קודם כל הפורום הוא מעין סוג של בידור-וההודעה שלך בידור היא לא ------------- ודבר שני אני בן-אז שלא יהיו כאן אי הבנות.תחפשי איפה הוא צריך אותך ותתחילי להעניש אותו תגידי אני מניח שאת ואחיך התאום לא דומים אני מקוה לפחות ----

י.קטן

New member
חלילה!

לא אנחנו לא גדומים, למזלי (הוא אומר ההפך, מעניין...) וסליחה שאתם צריכים לשמוע את זה פשוט הרגשתי שהיום הוא עבר את הגבול!, ורק רציתי פתרון, האמת היא שהפתרון שלך ממש מעולה, רק איפה הוא צריך אותי...?, הא כן שיעורי בית, מגניב. שלא יהיו טעויות אני במגמה יותר טובה משלו ואנחנו לא באותה כיתה, אבל תמיד הוא מתחנן שאני אעזור לו בשעורי בית, אם עושה בדרך כלל אחרי שיחות ארוכות עם כל צוות ההנהלה הוא עושה חודש, ואז מפסיק. טוב תודה לך בכל מיקרה, יערה.

goldy

New member
יערה יש לי פיתרון:

סביר להניח שהוא מתנהג ככה בגלל שהוא שמן, ומתלבש בצורה דוחה! ולמה הכוונה? אם ניסית להגיד לו שיתלבש נורמאלי והוא לא רוצה אז סביר להניח שכך הוא גם מתנהג בחוץ, ואנשים לא רוצים להיות בחברתו. התנהגתו נשארת כשל ילד קטן והוא לא מתבגר: הוא כל הזמן תוקע נודים וגרעפסים. (והוא בן 15!!) נכון שגם אנשים יותר מבוגרים עושים את זה ,אבל הם מוצאים את הזמן והמקום. אין לו חיים כתוצאה מכך: ולכן הוא מודיע כשהוא הולך לחרבן. הוא לא יודע איך להתנהג לאחרים: הוא כל הזמן אוכל לך בשר מול הפרצוף ולא לפעמים. הוא אוכל כל הזמן בגלל שאין לו מה לעשות, אז הוא אוכל מתוך שעמום. --------------->הוא חייב את עזרתך בדחיפות!! עזרי לו לעשות דיאטה (הכוני להנגדות) את יכולה סתם ללכת איתו למסע קניות כדי שיתלבש נורמאלי עיזרי לו ליצור קשר עם חבריו לכיתה. תמיד תתכונני להתנגדות, אבל המשיכי לעזור לו. הוא זועק לעזרה! (אני חושב שהוא על סף התאבדות) GOLDY

י.קטן

New member
האם הזכרתי...

הזכרתי שהוא שומע מזרחית בפול ווליום גם ב 3 בלילה ואני לא סובלתמזרחית רק שומעת את ההתחלה ואני רוצה להתאדב (טוב לא עד כדי כך). וגולדי לתשובתך: דבר ראשון אני לא מתכוונת להראות איתו בחוץ, דבר שני יש לו חברים, כל הערסים של ראשון לציון, ותאמינ לי לא חסר כאלה. דבר שלישי אני שונאת ללכת למסעי קניות בין הדברים הכי שנואים עלי (כן, אני בת) דבר רבעי ואחרון-מצדי שהתאבד! יערה.

V. Ghost

New member
ותמצאי לו ערסית-ברצינות תעזרי לו

עם כמה שאת מתעבת אותו גולדי צודקים את צריכה לעזור לו ואת לא חייבת להראות איתו בציבור בשביל זה אולי תגרמי לו דיאטה על ידי ש.......תקלקלי לו את האוכל אם תבלינים שהוא לא אוהב וכו, שימי דברים שלא קשורים לאוכל או שפשוט תתני לו הרגשה שאת בכל זאת אחותו ושינסה להבין אותך V. Ghost

י.קטן

New member
או שזה אני או ש....

לא יודעת למה..., אבל לא בא לי לעזור לו זו בעיה שלו לא?, וגם שלי, אבל ההבדל הוא שהבעיה שלי זה הוא עצמו, והוא לא חושב שיש לו בעיה הוא חושב שככה כולם צריכים להיות. ודיאטה אין סיכוי, תמיד הוא ימצא משהו, ותמיד הוא ילך למקדולנס ולפיצריה כל לילה, ותמיד הוא יעשה ארוחות לילה ב 3 בבוקר, ואני לא התעורר רק בשביל לעצור אותו!, ובכלל, מי אני שיעצור אותו 165 מול 3 מטר?... אז כמו שאמרתי או שזו אני שכבר פיתחתי משהו לגביו וכל מה שתגידו לא יעזור, מכירים את הקטע הזה שנכנסים לראש אטום וככל שמנסים לעזור הוא בכל זאת ימצא משהו לא טוב?, גם אם זה לא הגיוני ממש..? אז נראה ל שאני כבר בשלב הזה, אז אל תאשימו את עצמכם, אבל בכל זאת תמשיכו לתת עצות, נראה אולי מישהו כן יצליח לחדור, אה? יערה.

MiSheL

New member
איך אפשר?!

איך את יכולה לשנוא לעשות מסעי קניות? אחד הדברים הכי מרגיעים זה לקנות בגדים את חייבת לאמץ את ההרגל :) זה חייב לתת לך הרגשה טובה למדוד כל מיני בגדים ולצאת עמוסה בשקיות.... טוב זו רק דעתי, ועצם העובדה שאת בת לא ממש משנה פה- גם בנים וגם בנות צריכים לדעת להתלבש, הבעיה היא שהבנים במדינה הזו, לא כולם אבל רבים, לא מודעים לכך שהם לא יודעים להתלבש - ולפי דעתי גבר שיודע להתלבש יפה זה ג-ב-ר ! מישל

MajoR_ToM

New member
איזה אדם שיטחי

את חושבת שמה שהופך גבר ל ג-ב-ר ( מה ההבדל ?!?! ) זה העובדה שהוא יודע להתלש ..? את חושבת שמסעיח קניות זה איזו פעילות מרגיעה עם איזשהו ערך גבוהה ? אין לך מה לעשות עם הכסף ? מישהי ראתה קלולס פעם אחת יותר מידי .....

sharon91

New member
לא נכון

מסעי קניות זה באמת דבר מרגיע. בלי קשר לקלולס. וכן, אולי זה לא מה שהופך מישהו לגבר שווה, אבל זה בהחלט מוסיף. בוא נגיד, אני לא הייתי רוצה לצאת עם מישהו שמתלבש מכוער ולא כיף לי להסתכל עליו. ומה לעזאזל יש לך נגד קניות?? אתה רוצה ללבוש את הבגדים מכיתה ג` לנצח??

goldy

New member
זאת בעייה, הצעת לו דברים אחרים?

כלשהם? סתם שינויים קטנים? איפה ההורים שלך בכל הסיפור? הוא שומע מוסיקה בפול ווליום בשלוש בלילה? תזמיני לו משטרה שתכבה לו את הסטריאו!! (זה עובד! תני את הכתובת, תוך 10 דקות יש לך שקט!) נ.ב אני מקווה מאוד שזאת לא מזרחית בכיינים, שאם כן אחיך בצרה, ואני מבין למה את רוצה להתאבד (כמעט)

י.קטן

New member
כן זו כן.

מזרחית בכיינים כמו שבכיינים יודעים לבכות! השמות האלה שנולדו לבכות... וההורים שלי בחו``ל. הם לא ממש בסיפור הזה בימים האחרונים, אבל זה לא התחיל בזמן האחרון זה כל הזמן, גםשהם היו פה בארץ (הם בחול כבר חודש) יערה.

הוא אח שלך!!!!

איך אפשר לדבר על אח (ועוד תאום) בכזו שנאה?! וחוצמזה- תנסי לדבר איתו, (תאמיני או לא- זה עשוי לעזור)... ותנסי להתייחס אליו יפה, להיות נחמדה- זה נקרא ``פסיכולוגיה הפוכה``: כשמתייחסים אל אנשים כמו שהם היו רוצים להיות, זה מעודד אותם להיות כאלה. אם תגידי לו דברים נחמדים מדי פעם, זה יגרום לו לנסות להצדיק את מה שאמרת, או לפחות להרגיש עם עצמו שאת לא משקרת לו. ואל תשכחי, בטוח שלא טוב לו עם עצמו ככה, אל תחמירי את ההרגשה שלו. את אחותו. יש לכם אותו דם. את לא מרגישה שום קשר?! זה קצת עצוב. וקצת שטחי. ובכל זאת, אני מקווה שנתתי לך עוד דרך להתמודד עם זה חוץ מכל הנאצים לפניי, ``תהרגי אותו``, ``תמרדי בהורים``, ``תירי בו`` (או שזה לא היה?...) דולצי.

י.קטן

New member
רצוי...

את לא יודעת איזה ביקוש יש...! הכל בצחוק שלא יהיו טעויות, אה? יערה.

e-shfiyut

New member
האמת אין לי שום רעיון טוב...

אבל אולי אם תבקשי מההורים עצה הם יעזרו... תנסי להמנע מביטויים קשים אחרי הכל... הוא הבן שלהם... ואם זה לא יעזור תמרדי... לא בו אלא בהורים... תנסי להנעל בחדר שלך רוב היום ולצאת רק שהוא לא נמצא... ואולי אפילו להמנע מארוחות משפחתיות מעין ברוגז איתו... פשוט תתפסי מרחק... ההורים שלך יהיו חייבים להגיב לירן

פושעת

New member
התשובה המתבקשת של:

אז קודם כל למה הניק שונה? כי אני אצל אדם, בנ דודי האהוב! בכל מקרה יש לדעתי פיתרון אחד ובלתי נמנע- תהרגי את הבן זונה. פשוט ככה, דינם של שמנים - להיות אינם עוד בין החיים. לפי איך שאת מתארת אותו את ממש שונאת את הבנאדם, וזה נשמע לי כאילו הדבר האחרון בחיים שלך יהיה להראות בחברתו מחוץ לבית. מה קורה כשחבר שלך בא לקחת אותך לאנשהו? הוא רואה את הפדלעה הזאת מתמרחת על הספה ותוקעת נאדים? שוב - תהרגי אותו!!!!!! אה ואגב: לפי מה שאת אומרת הוא קיבל את כל התכונות הרעות! אז זה אומר שאת מלאך!!! קאל מי! פושע.

e-shfiyut

New member
ושוב...

הפושע משטה בכולנו... מחליף כינויים מסיבות לא ברורות, כותב הודעה קיצונית במיוחד כדי לגרור תגובות, ומעצבן את רובנו (אותי לא).... בכוונה... ואני שואלת: למה? לירן

י.קטן

New member
בהחלט צודק!

כן כן אני מלאך... :)))))) והוא לא בן זונה אחרי הכל אנחנו יצאנו מאותה האמא... הוא הכל חוץ מבן זונה.

sharon91

New member
לדעתי..

קראתי כאן כמעט את כל התגובות, וזה מה שאני חושבת שאת צריכה, לעשות- לרדת עליו, פשוט ככה, כל הזמן, אם הוא מחזיר, תחזירי בחזרה. למשל, כשאת רואה אותו מסתובב בבית עם הגופיות תגידי: יאכס.. איזה שמן.. איזה ג`יפה.. איזה מכוער... כשאת רואה אותו אוכל בהגזמה תתחילי עם: איזה שמן, כמה אתה אוכל, תראה איך אתה נראה, בחיים מישהי לא תרצה לצאת עם אחד דוחה כמוך, אתה כל כך מכוער... כשהוא תוקע גרעפס או פלוץ תגידי לו- איזה מתלהב, מה, חסר לך תשומת לב שאתה רוצה שכולם יסתכלו עליך? אז אני יכולה להרגיע אותך, אתה כל כך בולט עם כל השומן שלך שאנחנו שמים לב לזה גם ככה. כשהוא מעצבן אותך עם המזרחית- את יכולה לעשות מה שאמרו כאן, לקרוא למשטרה, שזה יעיל, אבל את יכולה גם להעיר לו- מה קרה? הסתכלת במראה? קלטת כמה שאתה מכוער אז הלכת לשמוע אנשים בוכים? ואני רוצה להבהיר, שבדרך כלל אני נגד ירידות, ועוד כאלה מגעילות, אבל הקטע שאם תכניסי לו לראש את מה שהוא עושה בדרך שלו, הוא יתחיל להבין את זה. ובהתחלה הוא נורא יתעצבן, אבל תראי שזה יעבוד. ואם הוא ינסה לרדת עליך, תגידי כל פעם- לפחות אני נראית נורמלי/ לפחות אני לא שמנה כמוך/ לפחות יש לי חיים/ לפחות אני שפויה/ לפחות אני שומעת מוזיקה נורמלית... בהצלחה..

למעלה