מישהי סיפרה פה ש...

L u c y

New member
מישהי סיפרה פה ש...

היא הייתה במסעדה ומלצרית אחת הייתה ממש דומה לדייזי. איפה זה היה? כי עכשיו שאני מסתכלת היא ממש ממש דומה לבת דודה שלי

אמממ...../images/Emo9.gif

זאת הייתי אני
והמלצרית המתוקה שמאוד דומה לדייזי הייתה ב"יוטבתה" בטיילת בתל אביב...

מי זאת דייזי?!

רק הבת המהממת והמדהימה של לוסי! היא בת 14 אם אני לא טועה...ויש לה את העיניים של אמא שלה...

shanyz

New member
אהההההההההה

לא ידעתי שככה קוראים לה.. כן היא ממש יפה! יש לי תמונה שלה עם לוסי, היא ממש יפה.. דומה קצת ללוסי... =)

L u c y

New member
דרך אגב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דייזי היא לא הסת של רוב טפרט. נכון? כי הם התחתנו ב 98 ודייזי יותר גדולה מזה.

ברודי

New member
מוסיפה מידע

על פי זיכרון שככה אני לא מתחייבת בעובדות, לבעלה קראו גארת לולס. והוא העניק לה את ה-לולס המפורסם, היא נכנסה להריון בגיל...18\19 וממ... טוב אין לי ממש הרבה מה לומר, רק ראיתי ת´תוכנית שעשו עליה ב- E! תראו גם... היה מעניין!

מוסיפה עוד קצת מידע...

לוסי זכתה ב89, שנה אחרי שדייזי נולדה בתואר מיס ניו זילנד (מה, חשבתם שהיא סתם יפה?) וב1995, קצת לפני שזינה עלתה לשידור, גארת´ לולס ולוסי התגרשו (לא יודעת למה, וגם לא כל כך מעניין אותי). עכשיו, אני אוסיף פה משו דיי מגעיל, אבל ללוסי יש טעם מזעזע! בגברים. גם גארת´ וגם רוב נראים זוועה!!!

ברודי

New member
חחחח אני מצטרפת!!!

גארת´ ממש אבל ממש מכוער. יש לו את המראה הזה של ה..מממ... מוזנחים האלה בסרטים, כל הבאד גאייז. ורוב, טוב נו, אולי יש להם אחלה אופי וכאלה ונחמד לה איתם?! כמו מממ.. סלין דיון ובעלה רנה. (איזה שם)

LLRO

New member
תיקון פצפון

לוסי ילדה את דייזי בגיל 20. היא גם התחתנה עם גארת בגיל עשרים ואחר כך הם התגרשו ואז לוסי התחילה לשחק ב"זינה", פגשה את רוב והם התחתנו ונולדו להן ג´וליוס ואחר כך ג´ודה. חשוב לציין כדי שלא יהיו אי הבנות, לוסי הכירה את רוב רק אחרי שהיא קיבלה את התפקיד של זינה. לא היו שום פרוטקציות, היא נבחרה בגלל הכישורים שלה ורק בגלל זה! (למקרה שמישהו פיקפק לרגע....)

shanyz

New member
משהו קטן...

אממ שני השמות של הילדים של רוב וזינה מתחילים ב-ג´... יש איזשהי סיבה או שסתם במקרה?:) חחח

BUG LOVE

New member
את האמת....

לא ידעתי שיש לה ילדה גדולה היא מדהימה ממש כמו אמא שלה כמו שכבר אמרו פה

../images/Emo32.gifמנצלת שרשור../images/Emo32.gif

כתבתי את זה למטה ומשום מה זה לא קפץ... במהלך שיטוטי באינטרנט, הגעתי במקרה לפורום גאווה צעירה
הם עושים שם בחירות לאשת השנה של קהילת גאווה צעירה, וזינה וגבריאל מתמודדות! נחשו מי סיפקה להם תמונות מדהימות של השתיים?
בכל אופן, כרגע התחרות היא בין זינה לווינונה ריידר...ומה שהולך שם מאוד לא מוצא חן בעיניי! ווינונה גוברת על זינה! אנשים שם קוראים לזינה פרחה ובוצ´ה
כאן אתם נכנסים לתמונה
היכנסו נא לקישור המצורף, הצביעו והשפיעו!
עכשיו ברצינות...צריך להגן על כבודה של הנסיכה הלוחמת!

למעלה