מישהי עברה גרידא אצל חן גולדשמיט, קידר או איתי בר חווה ??

צומבה1

New member
מישהי עברה גרידא אצל חן גולדשמיט, קידר או איתי בר חווה ??

חייבת להחליט היום למי ללכת ולא מצליחה להרגיש שלמה עם אף אחד. העניין הכספי כרגע לא רלוונטי. אשמח לכל תשובה. תודה.

מעולם לא הייתי אצלם

אבל על גולדשמיט אני קוראת תשבוחות בלי סוף בהקשר של היסטרוסקופיות משני הסוגים, ולא קראתי אפילו חוות דעת אחת שלילית לגביו. משערת שגם בגרידות הוא מצליח לשמור על הרחם של המטופלות.
מעבר למיומנות הטכנית, הרבה חוות דעות התייחסו גם לכך שהוא נעים הליכות.

חושבת עלייך הרבה.

צומבה1

New member
תודה מרעישה ..

גם אני חושבת עליך הרבה מאז ההריון האחרון שלך. כל פעם שמרגישה שאני בתחתית נזכרת כמה אחרות פה עברו והרימו עצמן והמשיכו ... לא יכולה להגיד שזה מעודד , כי כמות הסבל שבנות עוברות כאן היא עצומה , אבל זה כן נותן כח הידיעה שיש המשך גם אחרי .......
לגבי גולדשמיט- שאלתי לגביו כיוון שעברתי אצלו הסטרו ניתוחית להוצאת שארית ענקית שהשאיר פרופ מוטי גולדנברג הידוע. וגם עשיתי אצלו הסטרו אבחנתי. הוא נעים ומשרה רוגע. המרכז נארא הזה שבו מבצע מזעזע בעיני אבל זה כבר סיפור אחר. התלבטות היא בינו לבין הרופא שלי ( בר חווה) . לא מרגישה שאף אחד מהם זו ״ המומחיות שלו״... ואולי לא צריך ... לגבי דר רופא שהמלצת- הסתכלתי והסתבר שיצא לי להתקל בו במרכז בריאות האישה כשבדק אותי כשהגעתי עם שארית. פשוט לא מרגישה שמסוגלת ללכת לעוד רופא שלא מכירה כרגע .. עמוס לי רגשית ולא מצליחה לחשוב בבהירות.

אליסקה

New member
מכירה גם את בר חווה וגם את גולדשמיט

אמנם לא עברתי אצל אף אחד מהם גרידה, אבל אישית, בין שניהם, הייתי בוחרת בגולדשמיט, מהסיבות שמרעישה ציינה ומהיכרותי איתו כאדם אדיב ועדין.
לא ממליצה על טוגנדרייך, שהתנהג כמו סרט נע והשאיר לי פעם שארית (אני יודעת שלא שאלת, זה פשוט שם שעולה הרבה כי הוא עושה הרבה גרידות).

כמה שאני מבינה

את העומס הרגשי, את חוסר היכולת לחשוב בבהירות או לחשוב בכלל, את חוסר הרצון להגיע למישהו חדש ולהסביר שוב את כל ההיסטוריה המיילדותית שלך, את החשש העצום מעוד שארית ועוד סאגה או חלילה פגיעה ברחם.

שולחת לך חיבוק וחמצן ונשימות עמוקות וליטוף ואת הכתף הוירטואלית שלי לנגב עליה את הדמעות.

שירהד1

Member
מנהל
אני רוצה לנסות ולהרגיע בהקשר הפיזי של הגרידה-

מי כמוני מבינה אותך. מעבר לתהליך הנפשי הקשה, מדובר הרי בגוף שלך, ובמקום אנטומי כל כך רגיש מכל הבחינות.
לפני הגרידה הראשונה שלי הייתי מאוד בלחץ ורציתי שהרופאה שלי תעשה לי את הפרוצדורה, ואכן כך היה (בבית חולים, במשמרת שלה, היא מאוד סייעה לי).
בגרידות הבאות, אני כותבת לך את האמת- כבר לא ממש עניין אותי מי יעשה לי, העיקר שאהיה כבר אחרי. עשיתי את הגרידות בבתי חולים (מאיר ואסף הרופא), והאמיני לי ששניה אחרי שאמרו לי מי המנתח- כבר לא זכרתי...

אז למרות כל הלחץ, שתדעי שהרופאים מאוד מנוסים בתהליך הגרידות. מדובר אמנם בתהליך ניתוחי, אך הם עושים אותו באלפים.
כולי תקווה שממש בקרוב תהיי אחרי בהיבט הפיזי.

בריאות שלמה!
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.

09-7749028

גם אני עשיתי בציבורי והיה בסדר גמור

(אם אפשר לומר בסדר על גרידות).
איכשהו פחות חששתי מהתהליך של הגרידה, רק הייתי בדיכאון על עצם זה שהוא בכלל צריך לקרות.. (חייבת לציין שבאופן כללי יחסית יש לי אמון במערכת הציבורית, אני יודעת שלא כולן כמוני).
בהצלחה צומבה. את בליבי.

Cuenquitta

New member
עברתי גרידה אצל בר חוה

והיסטרו ניתוחית אצל קידר שניהם היו מאוד אדיבים, כאבים ודימום מינימלים. אחרי ההיסטרוסקופיה נכנסתי להריון המוצלח אז כמובן שיש לי רק תשבחות. מנגד הגרידה היתה לא מזמן ועוד לא זכינו להצלחה אחריה אבל אין לי שום דבר רע לומר על הביצוע, לא היתה שארית והכל עבר סביר בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה ובקלות ככל הניתן

צומבה1

New member
עושה בסוף אצל חן גולדשמיט

תודה לכולכן. מקווה שיעבור תקין .... בינתיים רק סובלת כבר כמה ימים מבחילות מטורפות ומיגרנה. לא יודעת אם זה נפשי או תגובת הגוף להריון שהפסיק.

צומבה1

New member
תודה. לצערי כבר מנוסה בפרוצדורות...

בשנתיים האחרונות עברתי לא מעט פרוצדורות רפואיות , רובן בהרדמה כללית ...חלקן סתם כואבות ומתישות פיזית ונפשית ....6 שאיבות שבכולן אחכ גירוי יתר ברמה כזו או אחרת, ניתוח הסרת מחיצה , גרידה, שבר באצבע שיצא מהמקום ודרש תיקון וגבס חודש על כל היד ( כשבוע לאחר הגרידא הבת שלי קפצה עלי ..) , סבבי ציטוטק להוצאת שארית מהגרידה, הסטרו ניתוחית להוצאת שארית הגרידה, 2 הסטרו אבחנתי, 3 סבבי ציטוטק מהגיהינום להריון הלפני אחרון ... ויתכן שעוד דברים ששכחתי. מרגישה כמו גוש בשר חבוט שרק רוצה לקבל את גופו בחזרה ........

המשפט האחרון שלך מסכם הכל בצורה כל כך מוכרת. ההיסטוריה שלנו שונה אבל ההרגשה זהה לחלוטין.
מאחלת לך להיות אחרי ושייגמר מהר ובלי שאריות.
בניגוד לדעה הרווחת ובגלל ההיסטוריה האישית שלי עם שאריות, אני בעד להיבדק כשבוע-שבועיים אחרי הגרידה.

צומבה1

New member
זהו .. אני אחרי...

תודה לכולכן על התמיכה והעצות. בהיבט הפיזי עבר בסדר , מלבד הציטוטק לפני שגרם לי צמרמורות קשות ובחילה. התעוררתי אבל כמו חדשה, מקווה שהרחם לא נפגע. בקשנו למסור העובר למכון גנטי לבדיקה (שכבר סגור בשעת ביצוע הפעולה) אז הדרך היחידה לעשות זאת היתה לקחת אותו אלינו עד מחר ... המחשבה קצת מחרידה אבל הרופא והאח היו רגישים. הבאתי צידנית קטנה ושקית אטומה עם קליפס ובקשתי שישימו בפנים כך שלא נראה את זה.....;(
יש לי הפניה לקריטיפ עובר, השאלה אם רוצים ציפ גנטי , ממי מבקשים הפניה ? אשמח אם מישהי יודעת.
שיהיה לכולנו רק טוב ......

ציטוטק זה חרא, גם כשהוא רק הכנה לגרידה.
לא יודעת לייעץ למי לפנות לצורך צ'יפ גנטי, ועוד יותר לא יודעת מה לומר על העברת העובר אל המכון הגנטי

טוב שאת אחרי. ממתינה לעדכון שלך אחרי בדיקת ה-US הקרובה ואחרי קבלת התוצאות של הבדיקה הגנטית.
שולחת לך חיבוק ענק.

צומבה1

New member
תודה על התמיכה

הציטוטק הזה פשוט דבר נורא. עודה לי זוועות בגוף. נקווה לפחות שמנע פגיעה בצוואר הרחם. האמת שמרוב שרעדתי פחדתי שאני אזוז תוך כדי והרחם יפגע .. עד שהתחילו ההליך זה נרגע מעט והמרדים אמר שהכל יפסק עם ההרדמה ... נקווה ...
באופן מוזר, נפשית אני בסוג של הדחקה לגמרי. מניחה שההתרסקות תבוא אחרי .....

למעלה