מישהי עברה הזרעות באיכילוב?

מישהי עברה הזרעות באיכילוב?

ויכולה לתת לי פרטים על איך זה מתבצע, טיפים, מי נגד מי? אני אמורה לעבור הזרעה ראשונה השבוע ואין לי מושג איך זה הולך. את הפרוצדורה הרפואית הבנתי, מה שחסר לי זה הפרוצדורה הבירוקרטית ופרטים ספציפיים על המכון.

אולה *

New member
הרי את צריכה לדעת הכל - מבפנים ../images/Emo3.gif

הי מתוקה! אני עברתי 9 - כולן באיכילוב. באים בבוקר, אוספים זרע, מוסרים למעבדה והולכים לאכול ארוחת בוקר! הזרע מוכן בעוד כשעה, אבל הרופא... לא. ואז מחכים לאחד הרופאים (למי שתורן באותו יום. הפרוצדורה מאוד פשוטה: את שוכבת על כיסא גינקולוגי, ובעזרת צינור צר מזריקים לתוך הרחם את החומר. אני אף פעם לא הרגשתי כלום! אח"כ יש לשכב עוד כרבע שעה (יש "לאשה" בחדר), ולבוא למחרת פעם נוספת.
אולה.

אולה יקירתי

תודה על התגובה
הרופא שלי אמר לי שאני אתקשר אליו עם תוצאות בדיקת הדם ביום שלישי ואם "הגיע הזמן" הוא ייתן לי הפניה... אבל התוצאות יהיו רק בצהריים, אז נעשה את ההזרעה רק למחרת? איך זה הולך? לגבי הארוחת בוקר - במקרה שלי נראה לי שאני אשלח את ר´ הביתה ואלך לעבוד שעה-שעתיים עד שיגידו לי לבוא... לפחות אני לא אפסיד יותר מידי זמן עבודה.

רוני@30

New member
קודם כל: הם מאוד נחמדים

וזה לא פחות חשוב מכל שאר הפרטים... את הכוס את נותנת במעבדה ומציינת שזה בשביל הזרעה. תביאי איתך ספר או משהו ותרדי לשתות קפה למטה. ההזרעה עצמה לוקחת באמת שתי דקות. חדר ההזרעה מחובר עם חלון למעבדה וכך הם מעבירים את הזרע (שנמצא בצינורית) הישר לרופא. בניגוד למה שאולה אמרה, לי לא אמרו לחכות על הכסא - להיפך, הגישה היתה תמיד משהו כמו "מבחינתי את בהריון, תתלבשי ותלכי לעבודה" (בטון נחמד!). דווקא בבירוקרטיות אני לא כ"כ מתמצאת, אבל יש בכניסה למחלקה מצד ימין משרד קבלה (שנראה כמו קופה של קולנוע) ואת יכולה לשאול שם מה בדיוק עושים. חוצמיזה: תתקשרי אליהם ותשאלי! זה הכי פשוט וזה יחסוך לך מתח מיותר! ולגבי זמן ההזרעה זה תלוי: אם את צריכה לקבל כוריגון אז לי תמיד עשו את זה 36 שעות אחרי הזריקה (אבל אני יודעת שיש שיטות תזמון שונות). אם לא - אז באמת שאין לי מושג... בכל מקרה: בהצלחה רבה מאוד מאוד!!! רוני

אולה *

New member
רוני, את מתארת את מחלקת ה-IVF

באיכילוב. הבנתי מהודעתה של סוכריה שהיא תעשה את ההזרעה במכון לחקר פוריות - קומה אחת למטה. טוב, זה לא משנה בהרבה, אבל מדובר במעבדה שונה. במכון כן נהוג לשכב כרבע שעה, לעומת מח´ ה-IVF שם אפילו אחרי ההחזרה ישר שולכים הביתה. סוכריה, הכי חשוב - בהצלחה! אל תלחצי, זה עובר במהרה!!!
אולה.

עמית@

New member
אולה ../images/Emo32.gif בקשר לשאיבה שלך

דווקא טוב שנותנים להן עוד זמן לגדול (לביציות) כך באמת יש סיכוי שהן יהיו הרבה יותר מוכנות להתמסר לזרעוניו הנמרצים של פיטר-פן אני בסדר (עלק) ביליתי אתמול במיון ושוחררתי רק אחרי שהבטחתי לא לזוז מהבית 4 ימים ולשתות ולישון כל היום (נוזלים בחלל הבטן וחשד למים בראות
) אז עכשיו אני יושבת בבית ורואה סרטים על צפרדעים טורפות ו"האי שהושמד על ידי חולדות" ושותה שותה שותה מחכה לתוצאות המדהימות שלך

אולה *

New member
אולי כדאי לחבר אותך לצינור מים? ../images/Emo3.gif

אני שונאת צפרדעים ו חולדות! איך את מצליחה לראות דברים כאלה? מחר אני הולכת לשאיבה. בפעם הקודמת, בזמן ההרדמה חלמתי שפיטר לא הצליח להביא זרע בזמן, ומיד אחרי שהתעוררתי תפסתי את הגבר שעמד ליד המיטה (התברר שזה היה אח/סניטר) ושאלתי האם הצליח. אנשים היו בהלם.
תרגישי טוב, חמודה.
אולה.

אולה, אף פעם לא עברתי הרדמה, אבל

בכל פעם שאני מתעלפת אני חולמת (גם אם זה ממש לכמה שניות, את לא תאמיני כמה הרבה אפשר לחלום בפחות מדקה!). בזמן האחרון יש לי הרבה סיבות להתעלף, אז גם מפלס החלומות שלי עלה...
המון המון תודה על האינפורמציה. עכשיו אני יותר רגועה ורק מקווה שמכבי לא יעשו בעיות עם הטופס 17 (איזה כף שתמיד יש למה לדאוג?).

עמית יקרה

מקווה שאת מרגישה יותר טוב. נדמה לי שאם חלה החמרה בהיפר כמה ימים אחרי ההחזרה אז זה סימן טוב . מקווה בשבילך, שירה (שגם מרותקת לבית אבל לא רואה צפרדעים)

עמית@

New member
תודה שירה, אני לא בטוחה שכל כך

השתפר, פחות נפוח אבל יותר כואב (תבחרי..) שמחתי לשמוע שעברת רופא, את בהחלט צריכה מעקב קצת יותר צמוד, (וזיידמן כבר מכיר אותך מהפורום..) בהצלחה עוד החודש ותפתחי נשיונל ג´יאוגרפיק, אולי גם תראי צפרדעים

יפית@

New member
סוכריה מתוקה, לא עברתי טיפולים ../images/Emo65.gif

באיכילוב אבל בכל זאת רוצה מאוד לאחל לך בהצלחה ולהחזיק לך אצבעות
יפית

עמית@

New member
סוכריונת, לא עברתי שם הזרעה אבל

אני יודעת שהרופאים מאוד נחמדים
אני יכולה לשאול חברים שלי שמטופלים שם. אבל אולה כבר ענתה לך. אני רק יכולה להוסיף שיהיה לך המון המון המון בהצלחה, ושהזרעה אחת תמצה את העניין ותממש את הפוטנציאל

מרב.

New member
צוקריונת מתוקה

רק רוצה להגיד בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה. הלוואי שעליית הכיתה הזו תביא את הצוקריה הקטנה לבטנך
מרב

אולה *

New member
../images/Emo32.gif את תמיד מצליחה

להעלות חיוך על פני עם ההודעת שלך! איך את מרגישה? מה שלום הויטמינים? מתי הטיפול נכנס לשלבים מתקדמים?

מרב.

New member
אולתי ../images/Emo13.gif

היום ברחתי מזריקת ה-B12 השניה, היה תור אימתני והרגשתי שזה סימן מאלוהים שאני לא צריכה לקבל היום זריקה
היום גילינו שגם אבי נח על הגבול התחתון של ה-B12, אין ספק שזריקות זוגיות יעשו טוב לחיי הזוגיות שלנו
מרב

למעלה